Selecciona Idioma:   Cercar en aquest blog

dilluns, 21 de gener de 2019

PLUM CAKE DE XOCOLATA BLANCA I MADUIXES

PLUM CAKE DE XOCOLATA BLANCA I MADUIXES


Ingredients:

- 2 ous
- 80 g mantega
- 1 iogurt grec
- 100 g sucre moreno (o 50 g sucre+ 50 g llet condensada)
- 110 g farina
- 2/3 de sobre de llevat Royal
- Un pessic de sal
- 75 g xocolata blanca a trossets
- 4 maduixes fresques
- 1 xarrup de kirsch o qualsevol licor que us agradi

PEL CRUMBLE:

- 20 g mantega
- 10 g llet condensada
- 20 g farina
- 20 g xocolata blanca
- Gotes d'essencia de vainilla
- 1 maduixa + 1 per decorar
1. Desfem la mantega al microones i la mesclem amb el

sucre (o el sucre i la llet condensada). Batim bé amb les

varetes. Afegim el iogurt, un ou i tornem a batre. Afegim el

següent ou i tornem a batre amb força. Fiquem un pessic de

sal i seguidament incorporem la farina amb el llevat.

Remenem bé amb una espàtula. Finalment afegim el licor, els

trossets de xocolata blanca i les maduixes a trossets també.

Reservem.

2. Mentrestant fem el crumble, una barreja que es fica a la

superfície per donar-hi èmfasis i més sabor. Desfem la

mantega amb la xocolata i la llet condensada al microones.

Un cop desfeta hi afegim la farina, la vainilla i la maduixa

trossejada. Remenem bé fins que ens quedi una massa

gruixuda sense grumolls. Reservem.

3. Un cop tota la massa estigui ben barrejada, l'afegim dins

un motlle rectangle tipus plum cake i el coem al forn

preescalfat a 200ºC durant 15 minuts.

4. Un cop hagin passat aquests minuts, afegim el crumble

per la superfície i l'enfornem 35 minuts més, o fins que

l'escuradents surti net. Hem de vigilar que no se'ns cremi la

superfície, si fos així tapem el plum cake amb paper de forn

o d'alumini.

Deixem refredar i a disfrutar!!!


Ingredients:





Salrito.com


Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada