Selecciona Idioma:   Cercar en aquest blog

diumenge, 20 de gener del 2019

QUICHE DE VERDURES

QUICHE DE VERDURES
http://estovallesdepaper.wordpress.com/2014/01/19/quiche-de-verdures/

Ingredients:

1 base de pasta de full

½ carbassó

1 porro

½ albergínia

50 gr. de pernil ibèric

1 ceba petita

3 ous

1 pot de nata líquida per cuinar

50 gr. d’emmental (opcional)

Sal



PREPARACIÓ

Tallem i trossegem a daus petits totes les verdures, no han de quedar gaire gruixudes.

En una paella sofregim a foc molt suau les verdures amb una mica d’oli d’oliva. És important que es coguin lentament perquè quedin ben cuites i no se’ns cremin; jo les tapo. Quan estiguin ben toves, passats uns 20 minuts, hi afegim el pernil tallat a encenalls i ho deixem coure 5 minuts més.

Escalfem el forn a 200 graus.

En un bol deixatem els ous i els barregem amb la nata líquida. Després hi afegim les verdures. Si hi volem posar formatge emmental també l’incorporarem en aquest pas. Jo aquest cop no n’hi he posat perquè ens la menjarem per sopar i sense formatge queda una mica més lleugera.

Posem la pasta de full en un motlle baix rodó, d’uns 26 cm. de diàmetre i punxem la base diverses vegades amb una forquilla perquè no se’ns infli.

Hi aboquem l’ou amb les verdures i ho escalfem al forn, a 200 graus, uns 10-15 minuts o fins que veiem que la pasta es comenci a daurar.
Ingredients:





Salrito.com

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada