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dimecres, 4 d’abril de 2012

SALSA DE PASTANAGA AL VI (SALSA DE ZANAHORIA AL VINO)

VER LA RECETA EN CASTELLANO

RACIONS: 2
FASE: PV - CREUER I CONSOLIDACIÓ
AVENA: SENSE AVENA
TOLERATS: 1/4 vas de vi

Ingredients:
1 all
1 ceba
3 pastanagues
romaní
farigola
1/2 got de vi
1 1/2 got d'aigua
sal
pebre
Elaboració:

  • Tallar la verdura petita.
  • Posar a sofregir la verdura amb 1/2 got d'aigua.
  • Quan l'aigua s'hagi evaporat, afegir el vi, romaní i farigola i deixar evaporar l'alcohol.
  • Afegir la resta d'aigua, sal i pebre i deixar fer a foc lent fins que tota la verdura estigui ben cuita.
  • Triturar i servir. Si es vol més fi, es pot passar per un colador "Chino".

RECETA EN CASTELLANO

RACIONES: 2
FASE: PV - CRUCERO Y CONSOLIDACIÓN
AVENA: SENSE AVENA
TOLERADOS: 1/4 vas de vi

Ingredientes:
1 ajo
1 cebolla
3 zanahorias
romero
tomillo
1/2 vaso de vino
1 1/2 vaso de agua
sal
pimienta
Elaboración:

  • Cortar la verdura pequeña.
  • Sofreir la verdura con 1/2 vaso de agua.
  • Cuando el agua se haya evaporado, añadir el vino, romero y tomillo y dejar evaporar el alcohol.
  • Añadir el resto de agua, sal y pimienta y dejar hacer a fuego lento hasta que toda la verdura este bien hecha.
  • Triturar y servir. Si se quiere más fino, se puede pasar por un colador "Chino".

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