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dijous, 26 d’abril de 2012

MAGDALENES DE TONYINA (MAGDALENAS DE ATÚN)



RECETA EN CASTELLANO

Per fer aquesta recepta em vaig basar en altre del blog Haciendo la Dieta Dukan amb unes petites modificacions. Queden molt bons i fet en motlles de mini muffins poden ser un aperitiu festiu per tothom.
Espero que us agradi!

RACIONS: 4 personas
FASE: PP - PV - CREUER I CONSOLIDACIÓ
CIVADA: 1/2 CS per persona
TOLERATS: SENSE TOLERATS

Ingredients:
4 ous
175 gr. de formatge d'untar tipus Philadelphia light
1/2 ceba
3 CS tomàquet triturat
2 CS segó de civada
2 CS segó de blat
2 CC llevat químic
pebre

Elaboració:
  • Pre escalfar forn a 160º.
  • Tallar la ceba molt petita i sofregir amb una mica d'aigua o caldo a una paella.
  • Quan estigui mig feta afegir 2 cullerades de tomàquet i la tonyina escorreguda.
  • Deixar fer a foc lent fins que estigui tot fet.
  • Mentrestant, en un bol, batre els ous i afegir el formatge. Barrejar fins que quedi una massa fina.
  • Afegir els salvats, el llevat, el pebre i el sofregit de ceba, tomàquet i tonyina. Barrejar bé.
  • Posar la massa en motlles de magdalenes i fornejar 30 minuts a 160º.
  • Servir fred o tebi segons el gust.

RECETA EN CASTELLANO

Para hacer esta receta me base en otra del blog Haciendo la Dieta Dukan con unas pequeñas modificaciones. Quedan muy buenos y hecho en moldes de mini muffins pueden ser un aperitivo festivo para tod@s.
¡Espero que os guste!

RACIONES: 4 personas
FASE: PP - PV - CRUCERO Y CONSOLIDACIÓN
AVENA: 1/2 CS por persona
TOLERADOS: SIN TOLERADOS

Ingredientes:
4 huevos
175gr. de queso de untar tipo Philadelphia light
2 latas de atún al natural
1/2 cebolla
3 CS tomate triturado
2 CS de salvado de avena
2 CS de salvado de trigo
2 CC de levadura química
pimienta
Elaboración:

  • Precalentar el horno a 160º
  • Picar la cebolla y sofreir con un poco de agua o caldo en una sartén.
  • Cuando esté medio hecha añadirle 2 cucharadas de tomate y el atún escurrido.
  • Dejar pochar a fuego lento hasta que esté todo hecho.
  • Mientras, en un bol, batir los huevos, añadir después el queso. Mezclar hasta que quede una masa fina.
  • Añadir los salvados, la levadura, la pimienta y el sofrito de cebolla, tomate y atún. Mezclar bien.
  • Colocar la masa en moldes de magdalenas y hornear 30 minutos a 160º.
  • Servir frío o tibio según el gusto.

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