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dijous, 12 d’abril de 2012

PASTÍS DE GALETES OREO (TARTA DE GALLETAS OREO)





VER LA RECETA EN CASTELLANO

Feia dies que el meu home em demanava alguna cosa de dieta semblant a les galetes Oreo. Remenant per Internet vaig trobar varies receptes, però la que més em va seduir va ser la del blog Mi Pasteleria de Dieta de Jeffrey Herrero (últimament m'hi he aficionat a ell). No és difícil de fer, només una mica laboriosa perquè cada capa té una elaboració diferent. El resultat val la pena i segur que sorprendreu a qualsevol que la tasti.

RACIONS: 8
FASE: CREUER I CONSOLIDACIÓ
AVENA: SENSE AVENA
TOLERATS: 3,7 gr. Maizena per ració

Ingredients:
Base:
3 clares d'ou
150 gr tofu
1 CS cacau desgreixat i sense sucre
1 CS maizena
1 CC cafè soluble
1 CC llevat químic
1 CS edulcorant líquid apte per la cocció
colorant negre

Farciment:
2 terrines de formatge d'untar tipus Philadelphia
1 iogurt natural
7 fulles de gelatina
3 CS edulcorant líquid apte per la cocció
aroma de xocolata blanca al gust (jo no tenia, li hi vaig posar 2 CC d'aroma de xocolata amb llet i unes gotes d'aroma de donut)

Cobertura:
30 gr. galetes de xocolata trinxades (ho vaig fer amb l'accessori de picar de la batedora)

Elaboració:
Base:
  • Pre escalfar forn a 180º.
  • Folrar un motlle desmuntable amb paper de forn.
  • Barrejar tots els ingredients amb la batedora.
  • Posar la massa dins el motlle i fornejar 30 minuts.
  • Deixar refredar sobre una reixeta.
Farciment:
  • Hidratar la gelatina 5 minuts en aigua freda.
  • Mentrestant, barrejar la resta d'ingredients.
  • Escórrer la gelatina, posar dins un got i escalfar 20 segons al microones.
  • Afegir la gelatina a la resta d'ingredients i barrejar bé.
  • En el mateix motlle usat per fer la base, posar la base freda i per sobre el farciment.
  • Deixar a la nevera 1 hora.
Cobertura:
  • Passat el temps de nevera, cobrir el pastís amb les galetes trinxades.
  • Deixar en nevera d'un dia per altre.





Salrito.com

RECETA EN CASTELLANO

Hacía días que mi marido me pedía alguna cosa de dieta parecido a las galletas Oreo. Remenando por Internet encontré varias recetas, pero la que más me sedujo fue la del blog Mi Pasteleria de Dieta de Jeffrey Herrero (últimamente me he aficionado a él). No es difícil de hacer, sólo un poco laboriosa porque cada capa tiene una elaboración diferente. El resultado vale la pena y seguro que sorprendereis a cualquiera que la pruebe.

RACIONES: 8
FASE: CRUCERO Y CONSOLIDACIÓN
AVENA: SIN AVENA
TOLERADOS: 3,7 gr Maizena por ración

Ingredientes:
Base:
3 claras de huevo
150 gr. tofu
1 CS cacao desgrasado y sin azúcar
1 CS maizena
1 CC café soluble
1 CC levadura química
1 CS edulcorante líquido apto para cocción
colorante negro

Relleno:
2 tarrinas de queso de untar light tipo Philadelphia
1 yogurt natural
7 hojas de gelatina
3 CS edulcorante líquido apto para cocción
aroma de chocolate blanco al gusto (yo no tenía, le puse 2 CC de aroma de chocolate con leche y unas gotas de aroma de donut)

Cobertura:
30 gr. galletas de chocolate trituradas (lo hice con el accesorio de picar de la batidora)

Elaboración:
Base:
  • Precalentar horno a 180º.
  • Forrar un molde desmontable con papel de horno.
  • Mezclar todos los ingredientes con la batidora.
  • Poner la masa dentro del molde y hornear 30 minutos.
  • Dejar enfriar sobre una rejilla.
Cobertura:
  • Hidratar la gelatina 5 minutos en agua fría.
  • Mientras tanto, mezclar el resto de ingredientes.
  • Escurrir la gelatina, poner dentro de un vaso y calentar 20 segundos al microondas.
  • Añadir la gelatina al resto de ingredientes y mezclar bien.
  • En el mismo molde usado para hacer la base, poner la base fría y por encima el relleno.
  • Dejar en la nevera 1 hora.
Cobertura:
  • Pasado el tiempo de nevera, cubrir la tarta con las galletas trituradas.
  • Dejar en nevera de un día para otro.





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