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dijous, 5 d’abril de 2012

CARABASSO FARCIT DE BACALLÀ I GAMBES - CALABACIN RELLENO DE BACALAO Y GAMBAS


VER LA RECETA EN CASTELLANO

RACIONS: 2
FASE: PV - CREUER I CONSOLIDACIÓ
AVENA: SENSE AVENA
TOLERATS: 1/2 CS vi

Ingredients:
2 carabassons
100 gr. gambetes pelades
200 gr. bacallà desalat
1 all
1 ceba
1 CS tomaquet concentrat
1 CS vi blanc sec o coñac
sal
pebre
cúrcuma
Elaboració:

  • Rentar, pelar a tires intercalades (per decorar) i tallar en tres trossos cada carbassó.
  • Tallar l'all i la ceba molt petit.
  • Fer al vapor fins que estigui tou (jo l'he fet al microones amb una olla al vapor Lekue, ha trigat 10 minuts al màxim).
  • Deixar refredar una mica i mentrestant comencem el sofregit posant en una paella la ceba i l'all amb una mica d'aigua i sal a foc lent uns 5 minuts.
  • Buidar els carabassons de forma que ens quedi com un caneló i afegir la seva carn a la paella, remenar i deixar fer un parell de minuts.
  • Afegir al sofregit les gambetes, el bacallà, el vi, el tomàquet, una mica de pebre i de cúrcuma. Deixar al foc fins que tot estigui fet i no quedi líquid.
  • Farcir els canelons de carbassó amb el sofregit i deixar escórrer una mica sobre paper de cuina.
  • Per servir col·locar els canelons de carbassó a un plat i cobrir amb beixamel Dukan o Salsa de formatge.

Veure imatges

RECETA EN CASTELLANO

RACIONES: 2
FASE: PV - CRUCERO Y CONSOLIDACIÓN
AVENA: SENSE AVENA
TOLERADOS: 1/2 CS de vi

Ingredientes:
2 calabacines
100 gr. gambitas peladas
200 gr. bacalao desalado
1 ajo
1 cebolla
1 CS tomate concentrado
1 CS vino blanco seco o coñac
sal
pimienta
cúrcuma
Elaboración:

  • Lavar, pelar a tiras intercaladas (para decorar) y cortar en tres trozos cada calabacín.
  • Cortar el ajo y la cebolla muy menudo.
  • Hacer al vapor hasta que esté blando (yo lo he hecho al microondas con una olla al vapor Lekue, ha tardado 10 minutos al máximo).
  • Dejar enfriar un poco y mientras tanto comenzamos el sofrito poniendo en una paella la cebolla y el ajo con un poco de agua y sal a fuego lento unos 5 minutos.
  • Vaciar los calabacines de forma que nos quede como un canelon y añadir su carne a la sarten, remover y dejar hacer un par de minutos.
  • Añadir al sofrito las gambas, el bacalao, el vino, el tomate, un poco de pimienta y de cúrcuma. Dejar al fuego hasta que todo este hecho y no quede líquido.
  • Rellenar los canelones de calabacin con el sofrito y dejar escurrir un poco sobre papel de cocina.
  • Para servir colocar los canelones de calabacin en un plato y cubrir con bechamel Dukan o Salsa de queso.


Imatges (Imágenes)


Dins l'olla de vapor

Dentro de la olla de vapor
Carabassons buidats
Calabacines vaciados
Carabassons farcits
Calabacines rellenos
Presentació
Presentación

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