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dimecres, 25 d’abril de 2012

PASTÍS NANA (PASTEL NANA)



VER LA RECETA EN CASTELLANO

Després d'un any de dieta i més de 40 kg. perduts, va arribar el famós Estancament el mes passat. Així que, com que estava una mica desanimada i avorrida i a més, a l'abril celebràvem tant el meu aniversari com el del meu home, vaig decidir passar a Consolidació. Per un cantó em serviria per desconnectar una mica i poder pendre un tros de pastís normal sense remordiments i per altre per agafar noves forces per continuar la dieta fins al final.
M'anat be, m'he mantingut en el pes i ara ja em trobo preparada per seguir amb normalitat. He decidit fer 3 dies d'Atac per trencar una mica la dinàmica que havia pres el meu cos i després Creuer (un dia PP i altre PV) com feia abans.
Així doncs començo amb un pastís que volia provar feia temps. És una de les receptes del llibre del Dr. Pierre Dukan, "Les Receptes Dukan". Per cert, no em va agradar gaire aquest llibre. Les receptes en molts casos estan incomplertes (falten temps o s'obliden d'afegir ingredients a la preparació) i tampoc penso que siguin massa originals. Si no el teniu, jo no ho compraria, hi molt bones cuineres i cuiners per Internet que comparteixen plats meravellosos.
Anem pel pastís!
Es tracta del Pastis Nana amb algunes modificacions per adaptar- lo al meu gust.

RACIONS: 2
FASE: CREUER I CONSOLIDACIÓ
CIVADA: SENSE CIVADA
TOLERATS: 1 CS maizena per persona

Ingredients:
2 ous
1 clara
2 CS maizena
1 CS edulcorant líquid apte per cocció
ratlladura d'una llimona
3 CS formatge batut 0%

Elaboració:
  • Pre escalfar forn a 180º.
  • Separar el rovell de les clares i muntar aquestes últimes a punt de neu fort.
  • Batre els rovells amb la maizena, edulcorant, ratlladura de llimona i formatge.
  • Barrejar les clares amb la barreja de rovells a poc a poc i amb moviments envolvents perquè no baixi gaire.
  • Posar en un motlle (preferentment de silicona) i fornejar 30 - 35 minuts a 180º.
  • Deixar refredar dins el motlle 10 minuts i desmotllar.
  • Refredar sobre una reixeta.





Salrito.com


RECETA EN CASTELLANO

Después de un año de dieta y más de 40 kg perdidos, llegó el famoso Estancamiento el mes pasado. Así que, como estaba un poco desanimada y aburrida y además, en abril celebrabamos tanto mi cumpleaños como el de mi marido, decidí pasar a consolidación. Por una parte me serviría para desconectar un poco y poder tomar un trozo de pastel normal sin remordimientos y por otro para coger nuevas fuerzas para continuar la dieta hasta el final.
Me ha ido bien, me he mantenido en el peso y ahora ya me encuentro preparada para seguir con normalidad. He decidido hacer 3 días de Ataque para romper un poco la dinámica que había cogido mi cuerpo y después seguiré con Crucero (un día PP y otro PV) como hacía antes.
Así pues empiezo con un pastel que quería probar hacía tiempo. Es una de las recetas del libro del Dr. Pierre Dukan, "Las Recetas Dukan". Por cierto, no me gustó mucho este libro. Las recetas, en muchos casos, están incompletas (faltan tiempos o se olvidan de añadir ingredientes en la preparación) y tampoco pienso que sean demasiado originales. Si no lo teneis, yo no lo compraría, hay muy buenas cocineras y cocineros por Internet que comparten platos maravillosos.
¡Vamos por el pastel!
Se trata del Pastel Nana con algunas modificaciones para adaptarlo a mi gusto.

RACIONES: 2
FASE: CRUCERO Y CONSOLIDACIÓN
AVENA: SIN AVENA
TOLERADOS: 1 CS maizena por persona

Ingredientes:
2 huevos
1 clara
2 CS maizena
1 CS edulcorante líquido apto para cocción
ralladura de un limón
3 CS queso batido 0%

Elaboración:
  • Precalentar horno a 180º.
  • Separar las yemas de las claras y montar estas últimas a punto de nieve fuerte.
  • Batir las yemas con la maizena, edulcorante, ralladura de limón y queso.
  • Mezclar las claras con la mezcla de yemas poco a poco y con movimientos envolventes para que no baje mucho.
  • Poner en un molde (preferentemente de silicona) y hornear 30 - 35 minutos a 180º.
  • Dejar enfriar en molde 10 minutos y desmoldar.
  • Enfriar sobre rejilla.





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