Selecciona Idioma:   Cercar en aquest blog

dimecres, 25 d’abril de 2012

GALETES PRIMAVERALS (GALLETAS PRIMAVERALES)










VER LA RECETA EN CASTELLANO

Aquestes galetes les he fet pels companys de feina del meu home (com que he de practicar i no puc menjar-les, els tinc de conillets d'índies, pobrets). Tenia ganes de fer quelcom primaveral i em van agradar dos models de la web Gallecookies Julie i vaig afegir dues més de la meva collita.
Per fer-les he fet servir una massa sense ou que va prou bé i és ideal per persones al·lèrgiques als ous, i fondant per decorar.
Demà les portarà a la feina, espero que els hi agradarà.
Aquí sota us poso la recepta de la massa i per decorar, com sempre: tallar el fondant i enganxar amb aigua i l'ajut d'un pinzell.

MASSA GALETES SENSE OU
Ingredients:
150 gr. mantega sense sal a temperatura ambient
75 gr. sucre glas
1 1/2 CC vainilla
un polsim de sal
250 gr. farina
Elaboració:
  • Tamisar la farina i el sucre per separat.
  • Batre la mantega amb el sucre fins aconseguir una crema.
  • Afegir l'aroma i la sal sense deixar de batre.
  • Afegir la farina a poc a poc fins que quedi integrada.
  • Formar una bola amb la massa, envolcallar amb film i deixar a la nevera 1 hora com a mínim (o millor d'un dia per altre).
  • Passat aquest temps, pre escalfar el forn a 180º.
  • Estirar la massa entre dues fulles de paper vegetal, tallar les galetes i col·locar a una placa de forn.
  • Enfornar 15 minuts (quan surten estan toves, s'endureixen al refredar).
  • Deixar refredar sobre reixeta.

RECETA EN CASTELLANO

Estas galletas las he hecho para los compañeros de trabajo de mi marido (como tengo que practicar y no puedo comerlas, los tengo de conejillos de indias, pobres). Tenía ganas de hacer algo primaveral y me gustaron dos modelos de la web Gallecookies Julie y añadí dos más de mi cosecha.
Para hacerlas he hecho servir una masa sin huevo que va bastante bien y es ideal para personas alérgicas a los huevos, y fondant para decorar.
Mañana se las llevará al trabajo, espero que les guste.
Aquí debajo os pongo la receta de la masa y para decorarlas como siempre, cortar el fondant y pegar con agua y la ayuda de un pincel.

MASA DE GALLETAS SIN HUEVO
Ingredientes:
150 gr. mantequilla sin sal a temperatura ambiente
75 gr. azúcar glas
1 1/2 CC vainilla
una pizca de sal
250 gr. harina
Elaboración:
  • Tamizar la harina y el azúcar por separado.
  • Batir la mantequilla con el azúcar hasta conseguir una crema.
  • Añadir la harina poco a poco hasta que quede integrada.
  • Formar una bola con la masa, envolver con film y dejar en la nevera 1 hora como mínimo (o mejor de un día para otro).
  • Pasado este tiempo, pre calentar el horno a 180º.
  • Estirar la masa entre dos hojas de papel vegetal, cortar las galletas y colocar sobre una bandeja de horno.
  • Hornear 15 minutos (cuando salen estan blandas, se endurecen al enfriarse).
  • Dejar enfriar sobre una rejilla.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada