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dilluns, 23 d’abril de 2012

BROWNIES SANT JORDI DUKAN




VER LA RECETA EN CASTELLANO

Bona Diada de Sant Jordi a tothom!
Avui m'he llevat amb ganes de sortir corrent al carrer i veure l'ambient, però en un rampell d'inspiració he decidit fer alguna coseta ràpida per postres. He recordat els Brownies fets per Maria en el canal de You Tube, Recetas para Dukan y Más. Es fan en 5 minuts i estan molt bons, són una bona alternativa per pendre el salvat d'avena.
Com que es Sant Jordi he decidit donar-los un toc especial. Els hi he fet una cobertura de roses (no podia ser d'altra manera).
Espero que ho gaudiu!

RACIONS: 6 unitats
FASE: CREUER I CONSOLIDACIÓ
CIVADA: 1 CS segó de civada i 1/2 CS segó de bla per unitat
TOLERATS: 1/4 CS cacau per unitat

Ingredients:
Brownie:
6 CS segó de civada
3 CS segó de bla
2 CS cacau en pols desgreixat i sense sucre
1 CS llet en pols desnatada
1 CS maizena
un polsim de sal
1/2 sobre de llevat químic
1 CS edulcorant líquid
3 clares
1 CS formatge d'untar tipus Philadelphia light
Cobertura:
3 CS formatge d'untar tipus Philadelphia light
2 CS edulcorant en pols
colorant alimentari color rosa
1 CC aroma de rosa

Elaboració:
Brownie:
  • Barrejar en un bol tots el ingredients secs: segó, cacau, llet en pols, maizena, sal i llevat.
  • Afegir els ingredients humits: edulcorant, clares i formatge.
  • Remenar be fins que estigui tot ben integrat (si queda molt sec es pot afegir una clara més).
  • Posar la barreja en motlles de silicona (jo ho he fet amb un de sis cavitats per cupcake).
  • Donar un parell de copets perquè quedi igualat i cuinar al microones al 60% de la potència, 4 minuts.
  • Desmotllar i deixar refredar.
Cobertura:
  • Barrejar tots els ingredients fins formar una crema.
Muntatge:
  • Posar la cobertura amb una màniga pastissera amb boquilla estrellada i decorar en forma de rosa.





Salrito.com


RECETA EN CASTELLANO

¡Buen Día de San Jordi a tod@s!
Hoy me he levantado con ganas de salir corriendo a la calle y ver el ambiente, pero me ha venido la inspiración y he decidido hacer alguna cosa rápida para el postre. He recordado los Brownies hechos por María en el canal de You Tube, Recetas para Dukan y Más. Se hacen en 5 minutos y están muy buenos, son una buena alternativa para tomar el salvado de avena.
Como que es Sant Jordi he decidido darles un toque especial. Les he hecho una cobertura de rosas (no podía ser de otra cosa).
¡Espero que lo disfruteis!

RACIONES: 6 unidades
FASE: CRUCERO Y CONSOLIDACIÓN
AVENA: 1 CS salvado de avena y 1/2 CS salvado de trigo por unidad
TOLERADOS: 1/4 CS cacao por unidad

Ingredientes:
Brownie:
6 CS salvado de avena
3 CS salvado de trigo
2 CS cacao en polvo desgrasado y sin azúcar
1 CS leche en polvo desnatada
1 CS maizena
una pizca de sal
1/2 sobre de levadura química
1 CS edulcorante líquido
3 claras
1 CS queso de untar tipo Philadelphia light
Cobertura:
3 CS queso de untar tipo Philadelphia light
2 CS edulcorante en polvo
colorante alimentario color rosa
1 CC aroma de rosa

Elaboración:
Brownie:
  • Mezclar en un bol todos los ingredientes secos: salvados, cacao, leche en polvo, maizena, sal y levadura.
  • Añadir los ingredientes húmedos: edulcorante, claras y queso.
  • Remover bien hasta que este todo bien integrado (si queda muy seco se puede añadir una clara más).
  • Poner la mezcla en moldes de silicona (yo lo he hecho con uno de seis cavidades por cupcake).
  • Dar un par de golpes para que quede igualado y cocinar al microondas al 60% de potencia, 4 minutos.
  • Desmoldar y dejar enfriar.
Cobertura:
  • Mezclar todos los ingredientes hasta formar una crema.
Montaje:
  • Poner la cobertura con una manga pastelera con boquilla estrellada y decorar en forma de rosa.





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