Selecciona Idioma:   Cercar en aquest blog

divendres, 13 d’abril de 2012

CARABASSONS FARCITS DE TONYINA (CALABACINES RELLENOS DE ATÚN)



VER LA RECETA EN CASTELLANO

Aquesta recepta l'ha he agafat prestada del blog Cocinando con la abuela i ha sortit molt bona.
Us la recomano, és molt fàcil de fer.

Ingredients:
2 carabassons
2 llaunes petites de tonyina amb oli (160gr.)
1 ceba
oli d'oliva
sal
mantega
farina
llet
nou moscada
formatge ratllat
Elaboració:

  • Preparar una beixamel amb 2 cullerades de mantega, 2 de farina, 2 gots de llet i nou moscada. Reservar.
  • Tallar els carabassons per la meitat i retirar la polpa amb ajuda d'una cullera o un aparell especial.
  • Picar i sofregir la polpa amb la ceba picada.
  • Un cop estiguin toves les verdures afegir la tonyina esqueixada i unes cullerades de beixamel.
  • Farcir amb la resta de beixamel, posant per sobre el formatge ratllat.
  • Gratinar a 220º uns 5 minuts aproximadament.

RECETA EN CASTELLANO

Esta receta la he tomado prestada del blog Cocinando con la abuela y ha salido muy buena.
Os la recomiendo, es muy fácil de hacer.

Elaboració:
2 calabacines
2 latas pequeñas de atún en aceite de oliva (160 grs aprox.)
1 cebolla
Aceite de oliva
Sal
Mantequilla
Harina
Leche
Nuez moscada
Queso rallado
Elaboració:

  • Preparar una bechamel con 2 cucharadas de mantequilla, 2 de harina, 2 vasos de leche y nuez moscada. Reservar.
  • Cortar los calabacines por la mitad y retirar la pulpa con ayuda de una cuchara o un aparato especial.
  • Picar y sofreír la pulpa con la cebolla picada.
  • Una vez listas las verduras añadir el atún desmigado y unas cucharadas de la bechamel.
  • Rellenar con esta preparación los calabacines.
  • Cubrir con el resto de la bechamel, poniendo encima queso rallado y dados de mantequilla.
  • Gratinar a 250 º durante cinco minutos.

2 comentaris :

  1. Molt bona pinta, l'hauré de "dukanitzar" una mica més per fer-la més lleugereta! ;)

    Passava també per aquí perquè t'he deixat una sorpresa al meu blog, espero que t'agradi! ;)

    http://yesidukan.blogspot.com.es/2012/04/recibiendo-y-repartiendo-premios.html

    ResponElimina
  2. Moltes gràcies per la sorpresa, m'agradat molt.

    Si, la recepta és pot dukanizar fàcilment i queda molt be.

    ResponElimina