Selecciona Idioma:   Cercar en aquest blog

dimecres, 4 d’abril de 2012

POLLASTRE FARCIT (POLLO RELLENO)


VER LA RECETA EN CASTELLANO

RACIONS: 2
FASE: PP - PV - CREUER I CONSOLIDACIÓ
AVENA: SENSE AVENA
TOLERATS: SENSE TOLERATS

Ingredients:
400 gr. pit de pollastre picat
3 rodanxes de formatge fos tipus "tranchete" Santé o similar
3 rodanxes de pernil salat sense greix
sal
pebre
espècies al gust (en el meu cas adob per carns)
Elaboració:

  • Barrejar la carn amb les espècies, sal i pebre.
  • Estendre sobre film apte per cuinar donant-li forma rectangular.
  • Posar el formatge al mig i per sobre el pernil.
  • Enrotllem amb ajuda del film (amb compte què no quedi per dins).
  • Quan tinguem el rotllo fet, amb el farcit per dins, fem l'envolcall amb film i tanquem com si fos un caramel.
  • Posem altra capa de film perquè no s'escapi res al cuinar-ho.
  • Col·loquem el rotlle sobre un plat i cuinem al microones (màxima potència) 10 minuts.
  • Trèiem del microones, retirem amb compte de no cremar-nos el film, deixem refredar una mica i tallem a rodanxes.
  • Es pot menjar tal qual o acompanyat d'alguna salsa amb verdures o no segons si estem en dia de proteïna pura (PP) o proteïna i verdura (PV). En aquest cas esta fet amb una Salsa de Pastanaga al Vi.

Veure el Pas a Pas


RECETA EN CASTELLANO

RACIONES: 2
FASE: PP - PV - CRUCERO Y CONSOLIDACIÓN
AVENA: SENSE AVENA
TOLERADOS: SENSE TOLERATS

Ingredientes:
400 gr. pechuga de pollo picada
3 lonchas de queso fundido tipo "tranchete" Santé o similar
3 lonchas de jamon saldo sin grasa
sal
pimienta
especias al gusto (en mi caso sazonador de carnes)
Elaboración:

  • Mezclar la carne con las especias, sal y pimienta.
  • Extender sobre el film apto para cocinar dándole forma rectangular.
  • Poner el queso en el medio y por encima del jamón.
  • Enrollamos con ayuda del film (con cuidado de que no quede por dentro).
  • Cuando tengamos el rollo hecho, con el relleno por dentro, lo envolvemos con el film y cerramos como si fuera un caramelo.
  • Ponemos otra capa de film para que no se escape nada al cocinarlo.
  • Colocamos el rollo sobre un plato y cocinamos al microondas (máxima potencia) 10 minutos.
  • Sacamos del microondas, retiramos con cuidado de no quemarnos el film, dejamos enfriar un poco y cortamos en rodajas.
  • Se puede tomar tal cual o acompañado de alguna salsa con verduras o no según estemos en día de proteínas puras (PP) o proteínas y verdura (PV). En este caso esta hecho con una Salsa de Zanahoria al Vino.

Pas a Pas (Paso a Paso)







Posem el formage 
Ponemos el queso






Posem el pernil 
Ponemos el jamon






Comencem a enrotllar
Comenzamos a enrollar






Tanquem bé el rotlle
Cerramos bien el rollo






Fem com un caramel amb el fiml
Hacemos como un caramelo con el film






Ja enrotllar, posar en un plat
Ya enrollado, poner en un plato






Després de 12 minuts de cocció
Después de 12 minutos de cocción






Retirem el film
Retiramos el film






Tallar a rodanxes
Cortar en rodajas






Ja amb la salsa
Ya con la salsa

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada