Selecciona Idioma:   Cercar en aquest blog

dissabte, 21 d’abril de 2012

AMANIDA RUSSA A LA CATALANA (ENSALADILLA RUSA A LA CATALANA)


VER LA RECETA EN CASTELLANO

He decidit posar aquesta recepta encara que sigui molt coneguda perquè sempre pot haver quelcom nou a la cuina i li pot servir d'ajuda.
Aquesta és només una de les formes de fer-ho, admet molts ingredients. Així doncs, la imaginació al poder.
Bon profit!

Ingredients:
500gr. amanida congelada
2 llaunes de tonyina (180gr.)
2 ous
50gr. olives farcides
50gr. cogombrets en vinagre
6 rodanxes de xoriço
3 rodanxes de pernil salat
3 rodanxes de llonganissa
maionesa
Elaboració:

  • Coure l'amanida en aigua bullint 15 minuts. Escórrer i deixar refredar.
  • Coure els ous en aigua bullint 15 minuts. Escórrer, pelar i reservar.
  • Tallar a trossets petits 1 ou, les olives, els cogombres, 4 de les rodanxes de xoriço, tot el pernil i 2 de les rodanxes de llonganissa.
  • Un cop freda l'amanida barrejar amb tots els ingredients que tenim tallats, la tonyina i la maionesa.
  • Presentar en una plata i decorar amb l'ou que ens queda tallat a rodanxes i amb tires de xoriço i llonganissa.
  • Servir molt fred.

RECETA EN CASTELLANO

He decidido poner esta receta aunque sea muy conocida porque siempre puede haber alguna persona novata en la cocina y le puede servir de ayuda.
Esta es sólo una de las formas de hacerlo, admite muchos ingredientes. Así pues, la imaginación al poder.
¡Que aproveche!

Ingredientes:
500gr. ensaladilla congelada
2 latas de atún (180gr.)
2 huevos
50gr. olivas rellenas
50gr. pepinillos en vinagre
6 rodajas de chorizo
3 lonchas de jamón salado
3 lonchas de salchichón
mayonesa.
Elaboración:
  • Cocer la ensaladilla en agua hirviendo durante 15 minutos. Escurrir y dejar enfriar.
  • Cocer los huevos en agua hirviendo durante 15 minutos. Escurrir, pelar y reservar.
  • Cortar a trocitos pequeños 1 huevo, las olivas, los pepinillos, 4 rodajas de chorizo, todo el jamón y 2 rodajas de salchichón.
  • Una vez fría la ensaladilla mezclar con todos los ingredientes que tenemos cortados, el atún y la mayonesa.
  • Presentar en una fuente y decorar con el huevo que nos quedaba a rodajas y con tiras de chorizo y salchichón
  • Servir muy frío.



Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada