Selecciona Idioma:   Cercar en aquest blog

dijous, 12 d’abril de 2012

GALETES DE XOCOLATA DUKAN (GALLETAS DE CHOCOLATE DUKAN)


VER LA RECETA EN CASTELLANO

Aquestes galetes són del blog Mi Pasteleria de Dieta de Jeffrey Herrero i les vaig fer perquè són un ingredient de la recepta Pastís de Galetas Oreo del mateix autor. A mi no m'agrada molt la xocolata però aquestes, barrejades amb iogurt o llet estan molt bones.

RACIONS: 18 galetes petites
FASE: CREUER I CONSOLIDACIÓ
AVENA: Porta 1,5 gr avena por galeta (la ració diaria és de 30gr)
TOLERATS: Maizena - 2 galletas = 1 tolerado

Ingredients:
10 gr. edulcorant en pols apte per cocció
50 gr. llet en pols desnatada
40 gr. cacau desgreixat i sense sucre
30 gr. maizena
10 gr. gluten de blat
20 gr. salvat d'avena
1 ou
1 CS formatge batut 0%
2 CC cafè soluble (jo només vaig posar 1)
2 CC llevat químic
unes gotes d'aroma de mantega
colorant negre (opcional)

Elaboració:
  • Barrejar tots els ingredients fins formar una bola. Si es treballa amb les mans humides va millor perquè la massa és molt enganxosa.
  • Tallar dos trossos de paper vegetal (de fornejar), posar la massa sobre un d'ells i tapar amb l'altre.
  • Estirar amb l'ajuda d'un corró fins aconseguir 1 cm de grossor aproximadament.
  • Posar dins del congelador uns 40 minuts per tal que s'endureixi la massa i poder tallar les galetes sense problemes.
  • Passat aquest temps pre escalfar forn a 150º
  • Preparar una plata de forn folrada amb paper vegetal.
  • Amb l'ajut d'un tallapastes tallar les galetes i anar-les posant sobre la plata del forn. S'ha de fer ràpidament ja que segons es va escalfant la massa es torna enganxosa i no es pot treballar bé.
  • Fornejar 15 minuts i deixar refredar sobre una reixeta. Quan surten del forn estan toves però endureixen al refredar-se.





Salrito.com


RECETA EN CASTELLANO

Estas galletas son del blog Mi Pasteleria de Dieta de Jeffrey Herrero y las hice porque son un ingrediente de la receta Tarta de Galletas Oreo del mismo autor. A mi no me gusta mucho el chocolate pero estas, mezcladas con yogurt o leche están muy buenas.

RACIONES: 18 galletas pequeñas
FASE: CRUCERO Y CONSOLIDACIÓN
AVENA: Lleva 1,5 gr avena por galleta (la ración diaria son 30gr)
TOLERADOS: Maizena - 2 galletas = 1 tolerado

Ingredientes:
10 gr. edulcorante en polvo apto para cocción
50 gr. leche en polvo desnatada
40 gr. cacao desgrasado y sin azúcar
30 gr. maizena
10 gr. gluten de trigo
20 gr. salvado de avena
1 huevo
1 CS queso batido 0%
2 CC café soluble (yo sólo puse 1)
2 CC levadura química
unas gotas de aroma de mantequilla
colorante negro (opcional)

Elaboración:
  • Mezclar todos los ingredientes hasta formar una bola. Si se trabaja con las manos húmedas va mejor porque la masa es muy enganchosa.
  • Cortar dos trozos de papel vegetal (de hornear), poner la masa sobre uno de ellos y tapar con el otro.
  • Estirar con la ayuda de un rodillo hasta conseguir 1 cm de grosor aproximadamente.
  • Poner dentro del congelador unos 40 minutos para que se endurezca la masa y poder cortar las galletas sin problemas.
  • Pasado este tiempo, pre calentar horno a 150º.
  • Preparar una bandeja de horno forrada con papel vegetal.
  • Con la ayuda de un cortapastas cortar las galletas e irlas poniendo sobre la bandeja de horno. Se ha de hacer rápidamente ya que según se va calentando la masa se vuelve enganchosa y no se puede trabajar bien.
  • Hornear 15 minutos y dejar enfriar sobre una rejilla. Cuando salen del horno están blandas pero se endurecen al enfriarse.





Salrito.com

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada