Selecciona Idioma:   Cercar en aquest blog

diumenge, 1 d’abril de 2012

GALETES STAR WARS (GALLETAS STAR WARS)

C3P2


R2D2


CHEWAKA


LASER


DARTH VADER


YODA


ANAKIN


LEIA

VER LA RECETA EN CASTELLANO

Fa temps que volia fer aquestes galetes perquè a casa tenim un puntet friki i ens encanta la ciència ficció i clar, per edat, la Guerra de les Galàxies ens va marcar molt i ens segueix agradant.
Aquestes galetes son el resultat del meu primer intent d'aconseguir una semblança raonable i encara que no son perfectes, m'han agradat força. Què penseu vosaltres?
Per fer-les em va servir de referència el blog de Sugarbelle que fa unes galetes meravelloses i entre elles, una sèrie completa de Star Wars. He fet servir la recepta de Galetes per Decorar, fondant blanc, negre, blau, vermell, groc i marró, i molta paciència. Es difícil treballar el fondant per fer detalls petits... però no impossible! La propera vegada intentaré fer-les amb glassa (tot un repte perquè mai li trobo el punt) a veure si és més fàcil de treballar.
Espero que us agradin.

RECETA EN CASTELLANO

Hace tiempo que quería hacer estas galletas porque en casa tenemos un puntito friki y nos encanta la cienca ficción y claro, por edad, la Guerra de las Galaxias nos marco mucho y nos sigue gustanto.
Estas galletas son el resultado de mi primer intento de conseguir un parecido razonable y aunque no son perfectas, me han gustado mucho. ¿Qué pensais vosotros?
Para hacerlas me sirvió de referencia el blog de Sugarbelle que hace unas galletas maravillosas y entre ellas, una serie completa de Star Wars. He utilizado la receta de Galletas para Decorar, fondant blanco, negro, azul, rojo, amarillo y marrón, y mucha paciencia. Es difícil trabajar el fondant para hacer detalles pequeños... ¡pero no imposible! La próxima vez intentaré hacerlas con glasa (todo un reto porque nunca encuentro el punto) a ver si es más fácil trabajarlo.
Espero que os gusten.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada