Selecciona Idioma:   Cercar en aquest blog

diumenge, 8 d’abril de 2012

PASTÍS FRED DE LLIMONA (TARTA FRÍA DE LIMÓN)



VER LA RECETA EN CASTELLANO

Aquest pastís és molt fàcil de fer i molt digestiu, ja que no és gaire apegalós Té un avantatge, canviant el gust dels iogurts obtenim un pastís diferent. Amb iogurt de coco i una mica d'aroma de plàtan està molt bo. La primera imatge és del pastís de llimona i la segona del mateix pastís però de maduixa amb galetes (canviar els iogurts de llimona per maduixa, l'aroma de llimona per aroma de maduixa i afegir 2 galetes Dukan a trossets petits).
La recepta la vaig treure del blog Nuri Dukan Mixtita, on sempre trobareu coses molt bones.

RACIONS: 6
FASE: ÀTAC - CREUER I CONSOLIDACIÓ
AVENA: SENSE AVENA
TOLERATS: SENSE TOLERATS

Ingredients:
10 fulles de gelatina
200 ml. llet desnatada
500 gr. de formatge batut 0%
2 iogurts desnatats de llimona
1 CS edulcorant líquid (es pot posar una mica més si el voleu més dolç)
aroma de llimona
colorant groc (això és opcional, si no es posa quedarà blanc però igual de bo)
4 clares d'ou
3 CS aspastam (edulcorant) en pols
cacau en pols per decorar

Elaboració:
  • Posar a hidratar les gelatines en un bol apte per al microones amb la llet freda (han de quedar cobertes).
  • En un altre bol posar el formatge batut, els iogurts, l'edulcorant líquid, el colorant i l'aroma. Barrejar tot molt bé fins que quedi una crema llisa.
  • Escalfar el bol amb la llet 2 minuts al microones perquè es desfaci la gelatina. El barregem bé i l'afegim a l'altre bol.
  • Barrejar bé sense batre.
  • Muntar les clares a punt de neu fort amb l'aspartam en pols i les incorporem a poc a poc amb moviments envoltants, perquè no es baixin molt, al preparat anterior. Ha de quedar ben barrejat
  • Posar en un motlle de silicona de la forma que vulguem i el desem a nevera un mínim de 4 hores (millor d'un dia per altre).
  • Decorar amb cacau en pols.





Salrito.com


RECETA EN CASTELLANO

Esta tarta es muy fácil de hacer y muy digestiva ya que no es muy empalagosa. Tiene una ventaja, cambiando el gusto de los yogurts obtenemos un pastel diferente. Con yogurt de coco y un poco de aroma de plátano esta muy bueno. La primera  imagen es del pastel de limón y la segunda de la misma tarta pero de fresa con galletas (cambiar los yogures de limón por fresa, el aroma de limón por aroma de fresa y añadir 2 galletas Dukan a trocitos).
La receta la saqué del blog Nuri Dukan Mixtita, donde siempre encontrareis cosas muy buenas.

RACIONES: 6
FASE: ATAQUE - CRUCERO Y CONSOLIDACIÓN
AVENA: SIN AVENA
TOLERADOS: SIN TOLERADOS

Ingredientes:
10 láminas de gelatina
200 ml. leche desnatada
500 gr. de queso batido 0%
2 yogures desnatados de limón
1CS edulcorante líquido (se puede poner un poco más si lo queréis más dulce)
aroma de limón
colorante amarillo (esto es opcional, si no se pone quedará blanco pero igual de bueno)
4 claras de huevo
3 CS aspartamo (edulcorante) en polvo
cacao en polvo para decorar

Elaboración:
  • Poner ha hidratar las gelatinas en un bol apto para el microondas con la leche fría (han de quedar cubiertas).
  • En otro bol poner el queso batido, los yogures, el edulcorante líquido, el colorante y el aroma. Mezclar todo muy bien hasta que quede una crema lisa.
  • Calentar el bol con la leche 2 minutos al microondas para que se deshaga la gelatina. Lo mezclamos bien y lo añadimos al otro bol.
  • Mezclar bien sin batir.
  • Montar las claras a punto de nieve fuerte con el aspartamo en polvo y las incorporamos poco a poco con movimientos envolventes, para que no se bajen mucho, al preparado anterior. Ha de quedar bien mezclado.
  • Poner en un molde de silicona de la forma que queramos y lo dejamos en la nevera un mínimo de 4 horas (mejor de un día para otro).
  • Decorar con cacao en polvo.





Salrito.com

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada