Selecciona Idioma:   Cercar en aquest blog

divendres, 25 de setembre del 2020

SAQUETS DE SALMÓ (APTE PER A DUKAN)

Aquest aperitiu és típica de la dieta Dukan ja que surt al llibre La Guía Ilustrada on s'explica el métode. 

Normalment les receptes dels llibres del Sr Dukan no solen agradar-me però crec que està és una excepció. Igual és per la seva senzillesa o pels ingredients que porta. 

No m'allargo més. 

A gaudir-la! 

RACIONS: 2
FASE: CREUER I CONSOLIDACIÓ
CIVADA: SENSE CIVADA
TOLERATS: 1/2 CS oli d'oliva per persona

Ingredients:
150 gr. de salmó fumat sense sucre 
1 CS ben plena de formatge de iogurt o formatge d'untar 0% 
1 llauna de musclos al natural 
3 - 4 CS de llet desnatada anet (opcional) 
1 rodanxa de llimona per acompanyar 

Elaboració:
  • Escórrer la llauna de musclos, llevant-li l'aigua. 
  • Posar una paella al foc i afegir els musclos, el formatge de iogurt o formatge d'untar 0% i la llet desnatada. 
  • Remenar fins que es barregin el formatge i la llet. Deixar fer un parell de minuts.
  • Retirar i deixar refredar. 
  • Preparar un tros de film de cuina d'uns 20 cm. d'ample. 
  • Posar sobre un dels filets de salmó i al centre del filet una culleradeta de la crema de formatge i musclos (si es vol afegir una mica d'anet, jo no ho poso perquè no m'agrada molt el seu sabor). 
  • Agafar el film per les cantonades i aixecar cap amunt formant un paquet. Retorçar per donar forma de boleta. 
  • Retirar del film i reservar en un plat. 
  • Fer el mateix amb la resta de talls de salmó. 
  • Refredar a la nevera fins al moment de consumir. 
  • Servir acompanyat d'una rodanxa de llimona (per esprémer unes gotes i potenciar així, el gust del salmó). 


Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada