Selecciona Idioma:   Cercar en aquest blog

dijous, 17 de setembre del 2020

CREMA DE CARBASSA AMB MOUSSE DE BOLETS (APTE PER A DUKAN)


Ara que fa fresqueta vénen de gust les sopes i cremes i aquesta que us porto avui no us deixarà indiferents.
La recepta original és del bloc Les receptes del Miquel un cuiner amb molt bona mà.

Jo l'he dukanizado perquè ens la puguem menjar sense remordiments de consciència, jeje.

Servida en copes o gots transparents queda molt bonica i pot resultar un excel · lent primer plat per un dinar o sopar de celebració.

Aqui teniu la recepta.

RACIONS: 4
FASE: CREUER I CONSOLIDACIÓ
CIVADA: SENSE CIVADA
TOLERATS: 1/4 CS d'oli d'oliva per persona

Ingredients:
Crema:
400 gr. carbassa
4 escalunyes o 2 cebes
500 ml aigua
100 ml llet desnatada
1 CS oli d'oliva
sal
pebre
Mousse:
2,5 gr. bolets deshidratats
3 CS formatge batut
2 clares d'ou

Ingredients:
Crema:

  • Tallar la carbassa a trossos i les escalunyes menudes.
  • Sofregir la ceba amb una mica de sal, l'oli i aigua fins que estigui daurada.
  • Barrejar tots els ingredients i bullir fins que la carbassa estigui tendra.
  • Rectificar de sal i pebre.
  • Triturar bé i passar per un xinès. Reservar.

Mousse:

  • Hidratar els bolets 1 hora amb aigua.
  • Passat aquest temps, escórrer.
  • Sofregir en una paella els bolets amb el formatge batut.
  • Triturar bé.
  • Muntar les clares a punt de neu fort.
  • Barrejar les clares suaument amb la pasta de bolets, amb moviments envoltants perquè no baixi.

Muntatge:

  • Servir un parell de cullerots de crema en un plat fons.
  • Col · locar un parell de cullerades de mousse de bolets per sobre.







Salrito.com

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada