Selecciona Idioma:   Cercar en aquest blog

dijous, 1 d’octubre del 2020

PASTÍS DE CARN POLLESTEIN (APTE PER A DUKAN)

Aquesta recepta del bloc Quiero dejar de estar gorda s'ha fet molt famosa entre els dukanians, ja que es pot fer gairebé amb qualsevol cosa que hi hagi per la nevera i agrada a tothom, estigui a dieta o no.
Les versions són múltiples però sempre treu d'una dificultat, ja que són 5 minuts de preparació i la resta al forn, per la qual cosa ens deixa temps lliure per fer qualsevol altra cosa.


Espero que us agradi.

RACIONS: 2
FASE: CREUER I CONSOLIDACIÓ
CIVADA: SENSE CIVADA
TOLERATS: 1/2 CS oli d'oliva per persona

Ingredients:
400 gr. carn picada de pollastre i gall dindi (Mercadona)
2 ous durs
espècies al gust (jo faig servir Hispania de Dani que són iguals que el toque ibèrico)
sal
pebre negre
2 talls de pernil serrà
2 talls de pit de gall dindi
Nota: es pot fer servir qualsevol embotit que tingueu per la nevera, en Dukan només els aptes.

Elaboració:
  • Pre escalfar forn a 180º.
  • Picar menuts els embotits.
  • Barrejar tots els ingredients menys els ous.
  • Cobrir amb una capa de carn el fons d'un motllo de silicona.
  • Col.locar els ous, pelats i sencers a sobre i cobrir amb la resta de la carn.
  • Fornejar uns 70 minuts.
  • Desmotllar i servir tal qual o acompanyat d'una salsa de la nostre elecció.


Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada