Selecciona Idioma:   Cercar en aquest blog

dijous, 17 de setembre del 2020

PASTÍS DE XOCOLATA I MENTA (APTE PER A DUKAN)



RACIONS: 6
FASE: PP, CREUER I CONSOLIDACIÓ
CIVADA: SENSE CIVADA
TOLERATS: 5 gr. maizena per persona

Ingredients:
Pa de pessic:
3 ous
30 gr de maizena
edulcorant
aroma de vainilla

Mousse de Xocolata :
3 clares d'ou
edulcorant al gust
4 iogurts naturals desnatats escorreguts (o de vainilla)
2 CS de cacau sense sucre
5 fulls de gelatina
200 ml de llet descremada

Mousse de menta:
50 ml de xarop de menta sense sucre o aroma de menta
2 iogurts naturals desnatats
2 clares d'ou
3 fulles de gelatina

Altres:
un motllo de plum cake desmuntable
una plata de forn per fer el pa de pessic
paper vegetal

Elaboració:
Pa de pessic:

  • Folrar una placa de forn amb paper vegetal
  • Pre escalfar forn a 165º.
  • Batre els ous bé.
  • Afegir la resta d'ingredients i barrejar molt bé.
  • Estira la massa sobre la placa de forn i enfornar a 165º  uns 10 - 12 minuts.
  • Retirar del paper, tallar en 3 trossos iguals i reservar.

 Mousse de xocolata:

  • Hidratar la gelatina en aigua freda uns 5 minuts.
  • En un bol barrejar els iogurts, l'edulcorant i el cacau.
  • Escalfar la llet sense que bulli.
  • Escórrer la gelatina i barrejar amb la llet.
  • Afegir la llet amb gelatina als iogurts.
  • Muntar les clares a punt de neu fort.
  • Afegir les clares a la barreja suaument per tal que no baixi.

Muntatge 1:

  • Col·locar una capa de pa de pessic en la part de baix del motllo.
  • Abocar la meitat de la mousse de xocolata i deixar 2 hores a la nevera.


Mousse de menta:
  • Hidratar la gelatina en aigua freda uns 5 minuts.
  • Escalfar el xarop de menta al microones sense que bulli
  • Escórrer la gelatina i barrejar amb el xarop.
  • Barrejar els iogurts amb el xarop.
  • Muntar les clares a punt de neu fort.
  • Afegir les clares a la barreja suaument per tal que no baixi.
Muntatge 2:

  • Col·locar una capa de pa de pessic sobre la mousse de xocolata.
  • Abocar la mousse de menta sobre el pa de pessic i deixar 2 hores a la nevera.
  • Col·locar l'última capa de pa de pessic sobre la mousse de menta.
  • Abocar la resta de mousse de xocolata sobre el pa de pessic.
  • Decorar amb cacau en pols.
  • Deixar a la nevera d'un dia per altre.
  • Desmotllar i servir.







Salrito.com

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada