Selecciona Idioma:   Cercar en aquest blog

dijous, 17 de setembre del 2020

PASTÍS MÀGIC (APTE PER A DUKAN)


La primera vegada que vaig llegir alguna cosa sobre bescuits màgics va ser en la web de Directo al paladar i vaig pensar: "això ho he de fer jo". Al final no va ser així i ja en plena dieta em trobo amb una versió dukanizada d'aquest mateix postres al web de dukanautes. Havia de provar-la!

El resultat és un pastís amb 3 capes: la primera més compacta, la segona una crema i la tercena una mena de pa de pessic esponjós. A casa ens ha agradat a tots.

En la meva versió he suprimit les baies Goji que portava la recepta original perquè m'havia quedat sense elles i he afegit aroma de marsmallow per donar-li un altre toc.
Penso que com a variació es podria canviar els 500 gr de formatge batut per 250gr de formatge batut + 2 iogurts desnatats amb trossets de préssec i en comptes de l'aroma d'marsmallow una mica de preparat per te de préssec del Mercadona. Mmmmm sembla deliciós.

A veure que altres cosetes se us ocorren a vosaltres!

RACIONS: 2
FASE: PP, CREUER I CONSOLIDACIÓ
CIVADA: 15 gr. civada per persona
TOLERATS: 20 gr. maizena per persona

Ingredients:
4 ous
1 CS d'edulcorant líquid apte per a cocció
40 gr de maizena
30 gr de segó de civada
100 gr de tofu tou
1 CS d'extracte de vainilla
1 CC aroma de marsmallow (o altre de la vostre elecció)
500 ml de llet descremada tèbia
1 mica de sal

Ingredients:

  • Pre escalfar el forn a 160º.
  • Separar les clares dels rovells.
  • Muntar les clares a punt de neu amb un pessic de sal.
  • En un bol barrejar els rovells amb l'edulcorant.
  • Afegir el tofu, la maizena, el segó i l'extracte de vainilla. Barrejar bé.
  • Afegir la llet calenta. Barrejar bé.
  • Incorporar suaument les clares d'ou per tal que no baixi gairé.
  • Volcar en un motllo tipus plum cake.
  • Fornejar a 160º una hora.
  • Deixar refredar completament i refrigerar 1 hora abans de desemmotllar.









Salrito.com

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada