Selecciona Idioma:   Cercar en aquest blog

dijous, 17 de setembre del 2020

CHEESSE BURGUER DUKAN




RACIONS: 2
FASE: CREUER I CONSOLIDACIÓ
CIVADA: 20 gr. civada i 5 gr. blat per persona (del pa)
TOLERATS: SENSE

Ingredients:
Pa Dukan d'hamburguesa (veure recepte)
Maionesa Dukan sense tolerats (veure recepte)
2 hamburgueses de vedella (preferenment picada casa)
1 tranchette light (Santé)
2 llesques de pernil salat o gall d'indi fumat
unes rodanxes de ceba (opcional)
una rodanxa de tomàquet
2 cogombrets (opcional)
una mica de ketchup light
sal
pebre

Elaboració:
Tallar el pa en 3 llesques.
Tallar els cogombres en 2
Torrar les llesques de pernil a una paella
A la mateixa paella, cuinar les hamburgueses.
Salpebrar al gust.

Muntatge:
En un plat posar una llesca de pa i cobrir amb el formatge.
Posar una mica de ketchup, ceba, una hamburguesa i un tall de cogombre.
Cobrir amb maionesa i un tall de pernil.
Cobrir amb una llesca de pa.
Repetir el procés i acabar tapant amb el pa que porta les llavors de sésam.
Escalfar l'hamburguesa 30 segons al microones per fondre el formatge.







Salrito.com

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada