Selecciona Idioma:   Cercar en aquest blog

dissabte, 12 de setembre del 2020

PA DE LLET PER A "TORRIJAS" (APTE PER A DUKAN)


A qui no li agraden unes "Torrijas" calentetes?
Doncs bé, tot i estar a dieta es pot només hem de arremangar i ficar-nos a la cuina a preparar el pa adequat per fer-les.
La recepta d'avui és del bloc de Roski i és una de les millors que he provat.
A més de per fer torrijas, aquest pa ens pot servir per untar amb melmelada o nocilla Dukan i fer un bon esmorzar o berenar.
Per la gran quantitat de maizena que porta s'ha de limitar la quantitat, però val la pena fer de tant en tant un caprici.


Mans a l'obra!

RACIONS: 5
FASE: PP, CREUER I CONSOLIDACIÓ
CIVADA: SENSE CIVADA
TOLERATS: 1 tolerat per persona (maizena)

Ingredients:
120 gr de sèrum de formatge (això surt d'escòrrer el formatge batut per fer formatge d'untar, es pot substituir per aigua o llet desnatada)
120 gr de llet desnatada
20 gr d'aigua
12 gr de llevat de forner fresc o 1 sobre del sec
1 CC d'edulcorant líquid apte per a cocció
unes gotes d'aroma de vainilla (opcional)
140 gr de gluten de blat
90 gr de maizena
un pessic de sal

Elaboració:

  • Barrejar els líquids i escalfar 30 segons al microones.
  • En aquest líquid desfer el llevat i afegir l'edulcorant.
  • Posar a la cubeta de la panificadora i afegir el gluten, la maizena i la sal.
  • Posar el programa amassar i deixar-lo 30 minuts.
  • treure la massa de la panificadora, donar forma amb les mans i deixar que llevi en un bol tapat amb un drap uns 30 minuts.
  • Posar en un motllo tipus cake de 30 cm de llarg folrat amb paper vegetal.
  • Una vegada que la massa ja ha llevat abocar sobre la taula lleugerament enfarinada amb maizena i s'estreny la massa amb les mans per treure tot l'aire i que torni al seu volum inicial.
  • Col · locar la massa damunt del paper aplanant-la perquè cobreixi tota la base del motlle i el pa creixi ben modelat.
  • Deixar llevar 1 hora en un lloc sense corrents, per eixemple el forn.
  • Passat aquest temps encenem el forn a 180º amb temperatura amunt i avall.
  • Quan arribi a la temperatura, posar l'aire i fornejar uns 40 minuts.







Salrito.com

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada