Selecciona Idioma:   Cercar en aquest blog

dijous, 17 de setembre del 2020

MAGDALENES (APTE PER A DUKAN)


Aquestes magdalenes són una adaptació d'una recepta que vaig trobar a la web El How en español en un recull de receptes fetes amb proteïna pura.

Suprimint les baies de Goji són aptes per dies PP i només cal canviar l'aroma de vainilla per un altre de la nostra elecció per obtenir altres magdalenes totalment diferents.

Són perfectes per esmorzars o berenars i al no portar civada les fa ideals per als que no podem viure sense el pa (que porta tota la civada) i no renunciem a les postres.

Apa, doncs!

RACIONS: 3 (9 peces)
FASE: PP, CREUER I CONSOLIDACIÓ
CIVADA: SENSE CIVADA
TOLERATS: 1/4 CS d'oli per persona

Ingredients:
3 ous grans
1 CS d'oli d'oliva
60 ml llet descremada
5 CS de proteïna en pols de vainilla
2 CS de llevat químic
edulcorant al gust
2 CS baies Goji
½ tassa de formatge d'untar light
¼ CC de canyella
1 CC aroma vainilla
infusió de fruites del bosc

Elaboració:
  • Hidratar les baies de Goji en una infusió de fruites de bosc uns 10 minuts.
  • Preescalfar el forn a 190º.
  • Col·locar els motllos per magdalenes de silicona en una plata de forn (si son de metall o paper posar antiadherent en aerosol).
  • Barrejar el formatge d'untar, canyella i vainilla en un bol. Reservar.
  • Batre els ous amb l'oli i la la llet.
  • Afegir la proteïna, el llevat i l'edulcorant.
  • Combinar les dues barreges.
  • Escórrer les baies.
  • Abocar la massa en els motllos afegin un grapat de baies en cada un d'ells.
  • Fornejar a 190º uns 15 a 20 minuts.
  • Desmotllar i deixar refredar sobre una reixeta.







Salrito.com

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada