Selecciona Idioma:   Cercar en aquest blog

dijous, 10 de setembre del 2020

PA DE PESSIC DE TOTA LA VIDA



Avui porto un pa de pessic fet amb una recepta d'un llibre que vaig comprar fa molts anys, concretament el 1996, quan el meu nen era petit.
Es tracta d'una caixa amb quatre llibres cadascun dedicat a una cosa diferent, escrits i il · lustrats per Lluïsa Jover.
  • Coques i galetes
  • Gelats i cremes d'hivern
  • Pastissos sense forn
  • Pastissos d'aniversari
La idea és poder cuinar amb els nens, està explicat de manera molt senzilla i amb unes gracioses explicacions.

Feia molts anys que no recuperava una de les receptes i em trajó bons records fer aquest pa de pessic senzill però deliciós, pertany al llibre Pastissos d'aniversari.

Espero que us agradi.

Ingredients:
4 ous
el pes del ous en sucre
la meitat del pes dels ous en farina
3 CS d'aigua
mantega
sucre llustre per decorar
motlle rodó de 22cm
sucre llustre per decorar

Elaboració:
  • Separar el rovells de la clares.
  • Batre els rovells amb el sucre il 'aigua fins que quedi una crema blanca i fina.
  • Afegir la farina i barrejar be.
  • Muntar els clares a punt de neu fort.
  • Incorporar els clares a la barreja amb compte que no baixi gaire (així tindrem un pa de pessic suau i esponjós).
  • Untar amb mantega el motlle i empolvorejar amb farina.
  • Abocar la massa i enfornar a 180 º uns 40 minuts.
  • Treure del motllo i deixar refredar sobre una reixeta.
  • Un cop fred, escampar-hi sucre llustre.


Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada