Selecciona Idioma:   Cercar en aquest blog

dijous, 10 de setembre del 2020

GELATS VARIATS (APTES PER A DUKAN)



Per fi ha arribat la calor. Aquest any s'ha fet de pregar! A casa meva som molt tradicionals i només mengem gelats a l'estiu. No em pregunteu per què, no tinc ni idea. Però la veritat és que a l'hivern no ens vénen de gust.
Així que quan arriben aquestes dates ens llancem com voltors a per els primers gelats i clar, estant a dieta, s'ha de controlar molt bé el que menges perquè la bàscula no et tregui la llengua i es rigui de tu.
Així que avui us porto un petit recull de receptes de gelats aptes per Dukan (i controlant quantitats fins i tot per a una dieta hipocalòrica) i com sempre us dic, aptes per a tots ja que queden molt bons.
Són gelats pensats per fer amb una gelatera, pot semblar una inversió ximple però la veritat és que s'amortitza i actualment no són tan cares. La meva va sortir per uns 30 €.

Algunes d'aquestes receptes són de blocs com el de Violeta, Maria o Esther que sempre han estat aquí donant suport a tots i totes els que seguim la dieta.

Bé, anem a posar-nos mans a l'obra!


GELAT DE SABORS:

RACIONS: 2
FASE: PP, CREUER I CONSOLIDACIÓ
CIVADA: SENSE CIVADA
TOLERATS: SENSE
Ingredients:
500gr. formatge batut 0%
1 terrina formatge untar light
1 sobre de te Bolero (sense sucre)
Elaboració:
  • Barrejar tot.
  • Posar a la cubeta de la geladora
  • Deixar fer uns 15 minuts o fins que estigui fet (depèn de l'heladera). A casa meva ho deixem fins que les aspes no es poden moure.

Nota: En no portar greix, sol quedar enganxat a les parets, jo serveixo el que surt bé i deixo la cubeta fora de la nevera una estona i després repel les parets amb una cullera de fusta per no ratllar-la.

GELAT DE SABORS II:

RACIONS: 2
FASE: PP, CREUER I CONSOLIDACIÓ
CIVADA: SENSE CIVADA
TOLERATS: SENSE
Ingredients:
500 gr. iogurt cremós desnatat (Mercadona)
1 terrina formatge d'untar light
2 CS edulcorant
1 CS aroma de la nostra elecció
Elaboració:
  • Barrejar tot.
  • Posar a la cubeta de la geladora
  • Deixar fer uns 15 minuts o fins que estigui fet (depèn de l'heladera).
GELAT DE PRÉSSEC:

RACIONS: 2
FASE: PP, CREUER I CONSOLIDACIÓ
CIVADA: SENSE CIVADA
TOLERATS: SENSE
Ingredients:
4 iogurts desnatats naturals
1 terrina formatge untar
1 CS edulcorant
2 sobres de te de préssec (Mercadona)
colorant alimentari (opcional)
Elaboració:
  • Barrejar tot.
  • Posar a la cubeta de la geladora
  • Deixar fer uns 15 minuts o fins que estigui fet (depèn de l'heladera).
GELAT DE VAINILLA:

RACIONS: 2
FASE: PP, CREUER I CONSOLIDACIÓ
CIVADA: SENSE CIVADA
TOLERATS: SENSE
Ingredients:
500 gr. formatge batut 0%
1/2 terrina de formatge untar light
1 CS aroma de vainilla
2 CS edulcorant
2 CS llet desnatada
colorant alimentari (opcional)
Elaboració:
  • Barrejar tot.
  • Posar a la cubeta de la geladora
  • Deixar fer uns 15 minuts o fins que estigui fet (depèn de l'heladera).
GELAT DE VAINILLA II:

RACIONS: 2
FASE: PP, CREUER I CONSOLIDACIÓ
CIVADA: SENSE CIVADA
TOLERATS: SENSE
Ingredients:
2 iogurts de vainilla (casolans amb iogurtera)
2 gots de iogurt de llet desnatada
1 CS llet en pols desnatada
Elaboració:
  • Barrejar tot.
  • Posar a la cubeta de la geladora
  • Deixar fer uns 15 minuts o fins que estigui fet (depèn de l'heladera).

GELAT DE VAINILLA 3:

RACIONS: 2
FASE: PP, CREUER I CONSOLIDACIÓ
CIVADA: SENSE CIVADA
TOLERATS: 1/2 CS maizena (del pastís-flam)
Ingredients:
1/2 pastís- flam
1/2 got llet desnatada
Elaboració:
  • Barrejar tot.
  • Posar a la cubeta de la geladora
  • Deixar fer uns 15 minuts o fins que estigui fet (depèn de l'heladera).

GELAT DE XOCOLATA:

RACIONS: 2
FASE: PP, CREUER I CONSOLIDACIÓ
CIVADA: SENSE CIVADA
TOLERATS: 1/2 CS maizena (del pastís-flam)
Ingredients:
1/2 pastís flam xocolata
1/2 got llet desnatada
Elaboració:
  • Barrejar tot.
  • Posar a la cubeta de la geladora
  • Deixar fer uns 15 minuts o fins que estigui fet (depèn de l'heladera).

GELAT DE XOCOLATA II:

RACIONS: 2
FASE: PP, CREUER I CONSOLIDACIÓ
CIVADA: SENSE CIVADA
TOLERATS: 1/2 CS maizena (del pastís-flam)
Ingredients:
2 gots de púding de xocolata (Lidl)
2 gots de llet desnatada
1 CS llet en pols desnatada
Elaboració:
  • Barrejar tot.
  • Posar a la cubeta de la geladora
  • Deixar fer uns 15 minuts o fins que estigui fet (depèn de l'heladera).

GELAT DE STRATTACIELA:
RACIONS: 2
FASE: PP, CREUER I CONSOLIDACIÓ
CIVADA: SENSE CIVADA
TOLERATS: 1 tolerat per persona pel iogurt
Ingredients:
2 iogurts Sveltesse Stracciatella
2 gots de iogurt de llet desnatada
1 CS llet en pols desnatada
1 CS edulcorant líquid
Elaboració:
  • Barrejar tot.
  • Posar a la cubeta de la geladora
  • Deixar fer uns 15 minuts o fins que estigui fet (depèn de l'heladera).

Si no teniu geladora, aquesta recepta de Maria és ideal



Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada