Selecciona Idioma:   Cercar en aquest blog

dijous, 17 de setembre del 2020

BUDIN DE MACARRONS

Aquesta recepta és d'aprofitament de sobres per tal d'evitar el malbaratament d'aliments.
A qui no li ha sobrat un plat de macarrons o qualsevol altre pasta? Normalment ho guardem pel dia següent i com que no te molt bona pinta va quedant per la nevera fins que ja no es pot menjar.
Aquest budin és molt fàcil de fer i ningú s'adonarà que son els macarrons que rondaven per la nevera.
Queda molt bo i es pot acompanyar de qualsevol tipus de salsa.
També va molt bé per portar de pic-nic o la carmanyola de la feina.

Què vagi de gust!

Ingredients:
250 gr de macarrons cuits (o qualsevol altre tipus de pasta)
1 ceba picada
50 gr de formatge ratllat
4 ous
oli d'oliva
sal
pebre
nou moscada
mantega i pa ratllat o paper vegetal (pel motllo)
motllo
recipient més gran que el motllo per fer el bany maria

Elaboració:
Sofregir la ceba
Triturar els macarrons.
Batre els ous.
Barrejar en un bol els macarrons triturats, la ceba, el formatge ratllat i els ous.
Remoure tot i condimentar a gust amb sal, pebre i nou moscada.
Engreixar el motllo amb mantega i espolvorejar pa ratllat o folrar-ho amb paper vegetal.
Abocar la preparació dins el motllo.
Posar el recipient gran amb dos dits d'aigua calenta dins el forn per preparar el bany Maria.
Posar el motllo dins el recipient de l'aigua (l'aigua ha de quedar més o menys per la meitat del motllo per tal que no entri dins la preparació).
Fornejar a 180º uns 30 minuts (al punxar amb un ganivet, aquest ha de sortir net si no és així deixar-ho al forn una mica més).
Retirar del forn i deixar refredar una mica abans de desmotllar.
Es pot acompanyar de salsa de tomàquet, maionesa o qualsevol altre salsa que us pugui agradar.







Salrito.com

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada