Selecciona Idioma:   Cercar en aquest blog

dijous, 17 de setembre del 2020

TRUITA AMB PASTA CUITA I PERNIL DOLÇ

Aquesta recepta la faig de tant en tant per aprofitar les sobres que puguin quedar d'un plat de pasta. Normalment no n'hi prou per tots i acaba rodolant per les baldes de la nevera fins que ens cansem i la llencem.
Per evitar això, aquesta recepta és ideal. Es pot fer amb qualsevol tipus de pasta feta i amb restes de qualsevol embotit o carn feta que tinguem.
Acompanyada d'una bona amanida fa un menjar complet que agradarà a tothom i haurem evitat lleçar menjar, cosa que no es moralment aceptable.

Que vagi de gust!

Ingredients:
restes de pasta cuita, no importa si te salses (macarrons, espaguetti...)
oli d'oliva
4 ous
100 gr de pernil dolç tallats a tires (o qualsevol altre embotit)
2 cullerades de julivert picat
2 cullerades de formatge ratllat
sal
pebre a gust

Elaboració:
Posar la pasta en un bol i agregar-li el pernil dolç, julivert picat i el formatge ratllat. Barrejar bé.
Batre el ous amb la sal i el pebre.
Afegir la barreja de pasta i pernil dolç als ous.
Escalfar una paella antiadherent amb una mica d'oli (només per untar el fons).
Abocar la barreja i deixar cuallar a foc lent.
Una vegada que es noti que el fons de la truita està cuit es fa girar amb ajuda d'un plat o d'una tapa de cassola.
Se li afegeix unes gotes més d'oli a la paella i es torna a posar la truita perquè s'acabi de cuinar.







Salrito.com



Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada