Selecciona Idioma:   Cercar en aquest blog

dijous, 17 de maig del 2012

PA DE PESSIC TOU DE IOGURT (BIZCOCHO BLANDO DE YOGURT)


VER LA RECETA EN CASTELLANO

Aquesta es la segona recepta que faig del llibre del Dr. Pierre Dukan, "Las recetas Dukan".
L'he retocat una mica canviant el gust dels iogurts i suprimint algunes coses. És un pastís fàcil de fer i amb pocs tolerats.

RACIONS: 4
FASE: CREUER I CONSOLIDACIÓ
CIVADA: SENSE CIVADA
TOLERATS: 1/2 CS maizena per persona

Ingredients:
2 ous
1 CS edulcorant líquid apte per cocció
1 iogurt desnatat de coco i 1 iogurt desnatat de pinya (2 iogurts naturals desnatats a la recepta original).
2 CS maizena
- A la recepta original porta també un polsim de sal i aroma a escollir que jo no he fet servir -

Elaboració:
  • Pre escalfar forn a 180º.
  • Separar les clares dels rovells i muntar-les a punt de neu fort (afegir la sal si es segueix la recepta original).
  • Barrejar els rovells amb els iogurts, edulcorant i maizena (afegir l'aroma si es segueix la recepta original)..
  • Incorporar les clares a la preparació de rovells a poc a poc perquè no baixin gaire.
  • Posar la massa en un motlle rodó de 18 cm.
  • Fornejar a 180º uns 30 minuts.






Salrito.com


RECETA EN CASTELLANO

Esta es la segunda receta que hago del libro del Dr. Pierre Dukan, "Las recetas Dukan".
La he retocado un poco cambiando el gusto de los yogurts i suprimiendo algunas cosas. Es una tarta fácil de hacer y con pocos tolerados.

RACIONES: 4
FASE: CRUCERO Y CONSOLIDACIÓN
AVENA: SIN AVENA
TOLERADOS: 1/2 CS por persona

Ingredientes:
2 huevos
1 CS edulcorante líquido apto para cocción
1 yogurt desnatado de coco y 1 yogurt desnatado de piña (2 yogurts naturales desnatados en la receta original).
2 CS maizena
- En la receta original lleva también una pizca de sal y aroma a escojer que yo no he utilizado -

Elaboración:
  • Precalentar el horno a 180º.
  • Separar las claras de las yemas y montarlas a punto de nieve fuerte (añadir la sal si se sigue la receta original).
  • Mezclar las yemas con los yogures, edulcorante y maizena (añadir el aroma si se sigue la receta original).
  • Incorporar las claras a la preparación de yemas poco a poco para que bajen mucho.
  • Poner la masa en un molde redondo de 18 cm.
  • Hornear a 180º unos 30 minutos.





Salrito.com

8 comentaris :

  1. TIENE UNA PINTA QUE ESTUPENDA , QUE BUEN BICOCHO ARA DESAYUNAR Y ES FACIL DE HACER , BESOS

    ResponElimina
  2. Lo tengo que probar, parece fácil, besos.

    ResponElimina
  3. Que buena pinta tiene este bizcochito, muchas gracias por apuntarte a mi sorteo, viendo esta delicia y otras más yo también me quedo por tu cocina, besos

    ResponElimina
  4. Que rico bizcocho, no he echo todavía ninguno de yogurt, pero viendo el tuyo me entran unas ganas de probarlo, besos.

    ResponElimina
  5. M'encanta, no sé si provar aquesta o l'original amb aromes... em quedo millor amb les dues jejeje ;)

    ResponElimina
  6. Un bon dolç pel cap de setmana. La consistencia deu ser com la del pastís de formatge oi?
    Petons.

    ResponElimina
    Respostes
    1. S'assembla una mica però no arriba a tenir la mateixa textura.

      Elimina