Selecciona Idioma:   Cercar en aquest blog

dijous, 10 de maig del 2012

ALBERGÍNIES FARCIDES DE XAMPINYONS (BERENJENAS RELLENAS DE CHAMPIÑONES)

Just abans de gratinar
Justo antes de gratinar


Farcides i amb el pernil en forma de creu
Rellenas y con el jamón en forma de cruz



Albergínies buides i farcit
Berenjenas vacías y relleno


Talls en forma de creu per cuinar-les
Cortes en forma de cruz para cocinarlas


VER LA RECETA EN CASTELLANO

Primer de tot, disculpes per no posar la foto del resultat, va ser un lapsus. No me'n vaig en recordar fins que ja ens les-hi havíem cruspit (això és el que passa quan es té gana).
Sempre m'han agradat molt les albergínies i fer-les farcides es una preparació que dona molt joc i sol agradar bastant.
Avui les porto farcides de xampinyons. Espero que us agradi.

RACIONS: 2
FASE: PV - CREUER I CONSOLIDACIÓ
CIVADA: SENSE CIVADA
TOLERATS: SENSE TOLERATS

Ingredients:
2 albergínies
125 gr xampinyons
1/2 ceba
1 all
1 CS tomàquet concentrat
2 rodanxes pernil dolç
una mica de formatge ratllat
sal
pebre
Elaboració:
  • Rentar i eixugar les albergínies i tallar en dues parts longitudinals cadascuna. Fer uns talls a la carn en forma de creu.
  • Posar en un recipient apte per microones, tapar amb film, fer uns foradets al film amb un escuradents perquè surti el vapor i cuinar a màxima potència uns 8 minuts.
  • Mentrestant rentar i tallar en làmines els xampinyons i picar menut la ceba i l'all.
  • En una paella lleugerament engreixada (3 gotes d'oli escampades amb paper de cuina) sofregir la ceba, all i xampinyons amb una mica d'aigua, sal i pebre.
  • Retirar les albergínies del microones (han d'estar toves, si no ho estan, les tornem a posar al microones un parell de minuts més) i deixar refredar una mica.
  • Buidar les albergínies, tallar a trossets la carn i afegir-la a la paella amb el tomàquet. Remenar bé i deixar fer fins que estigui fet.
  • Omplir les albergínies amb aquesta mescla, espolvorejar amb formatge ratllar i gratinar fins que estigui daurat.
  • Servir calent.

RECETA EN CASTELLANO

Antes de todo, disculpas por no poner la foto del resultado, fue un lapsus. No lo recordé hasta que ya nos las habíamos comido (eso es lo que pasa cuando se tiene hambre).
Siempre me han gustado mucho las berenjenas y hacerlas rellenas es una preparación que da mucho juego y suele gustar bastante.
Hoy las traigo rellenas de champiñones. Espero que os guste.

RACIONES: 2
FASE: PV - CRUCERO Y CONSOLIDACIÓN
AVENA: SIN AVENA
TOLERADOS: SIN TOLERADOS

Ingredientes:
2 berenjenas
125 gr champiñones
1/2 cebolla
1 ajo
1 CS tomate concentrado
2 lonchas de jamón dulce
un poco de queso rallado
sal
pimienta
Elaboración:
  • Lavar y secar las berenjenas y cortar en dos partes longitudinales cada una. Hacer unos cortes en la carne en forma de cruz.
  • Poner en un recipiente apto para microondas, tapar con film, hacer unos agujeritos al film con un palillo para que salga el vapor y cocinar a máxima potencia unos 8 minutos.
  • Mientras tanto, lavar y cortar a láminas los champiñones y picar menudo la cebolla y el ajo.
  • En una sartén ligeramente engrasada (3 gotas de aceite extendidas con papel de cocina) sofreír la cebolla, ajo y champiñones con un poco de agua, sal y pimienta.
  • Retirar las berenjenas del microondas (han de estar blandas, si no lo están, las volvemos a poner al microondas un par de minutos más) i dejar enfriar un poco.
  • Vaciar las berenjenas, cortar a trocitos la carne y añadirla a la sartén con el tomate. Remover bien y dejar hacer hasta que esté hecho.
  • Rellenar las berenjenas con esta mezcla, espolvorear con queso rallado y gratinar hasta que estén doradas.
  • Servir caliente.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada