Selecciona Idioma:   Cercar en aquest blog

dimarts, 15 de maig de 2012

ENROTLLATS DE VERDURETES (ENROLLADOS DE VERDURITAS)


Verdures tallades a la paella
Verduras cortadas en la sartén



Verdures estesas a la truita sobre el pernil y formatge
Verduras extendidas en la tortilla sobre el jamón y queso


Truita enrotllada amb film
Tortilla enrollada con film


VER LA RECETA EN CASTELLANO

A casa ens agraden molt els farcits i l'altre dia aprofitant que tenia el forn calent d'un altre preparació i que no sabia molt bé que fer amb un pebrot vermell i un carbassó que hi havia per la cuina vaig pensar fer una truita i al final va acabar sent un rotllet farcit.
A nosaltres ens va agradar així, tal qual, però també quedaria molt bé amb alguna salsa suau o inclús amb beixamel i gratinat. Tot és qüestió de provar-ho!
Espero que us agradi aquesta proposta.

RACIONS: 2
FASE: PV - CREUER I CONSOLIDACIÓ
CIVADA: SENSE CIVADA
TOLERATS: 2 rodanxes de pernil per persona

Ingredients:
2 ous
2 clares d'ou
4 rodanxes de pernil salat sense greix
75 gr. formatge d'untar light tipus Philadelphia
1 carbassó
1 pebrot vermell
1 ceba
1 all
sal
pebre
Elaboració:

  • Pre escalfar forn a 160º.
  • Rentar i tallar a cuadradets el carabassó i el pebrot.
  • Rentar, pelar i picar la ceba i l'all.
  • Posar totes les verdures en una paella amb una mica d'aigua a foc lent.
  • Salpebrar i deixar fins que estiguin fetes. S'haurà d'anar afegint aigua de tant en tant per què no es cremin però tenint en compte que al final no han de quedar aigualides. Aproximadament uns 15 minuts.
  • Folrar un motlle rectangular amb paper vegetal.
  • Batre els ous i les clares amb una mica de sal.
  • Posar al motlle i fornejar a 160 uns 15 minuts (ha de quedar quallada però no dura).
  • Estendre film sobre una superfície i col·locar la truita a sobre d'ell.
  • Cobrir amb les rodanxes de pernil i untar aquest amb el formatge (si escalfeu 10 segons el formatge al microones és més fàcil).
  • Posar la verdura ja feta a sobre i enrullar amb compte que no ens quedi film per dins.
  • Deixar reposar 10 minuts.
  • Desenrotllar, tallar a rodanxes i servir calent.

RECETA EN CASTELLANO

En casa nos gustan mucho los rellenos y el otro día aprovechando que tenía el horno caliente de otra preparación y que no sabía muy bien que hacer con un pimiento rojo y un calabacín que andaban por la cocina, pensé hacer una tortilla y al final acabó siendo un rollito relleno.
A nosotros nos gustó así, tal cual, pero también quedaría muy bien con alguna salsa suave o incluso con bechamel y gratinado. ¡Es cuestión de probarlo!
Espero que os guste esta propuesta.

RACIONES: 2
FASE: PP - PV - CRUCERO Y CONSOLIDACIÓN
AVENA: SIN AVENA
TOLERADOS: 2 lonchas de jamón salado por persona

Ingredientes:
2 huevos
2 claras de huevo
4 lonchas de jamón salado sin grasa
75 gr. queso de untar light tipo Philadelphia
1 calabacín
1 pimiento rojo
1 cebolla
1 ajo
sal
pimienta
Elaboración:

  • Pre calentar horno a 160º.
  • Lavar y cortar a cuadraditos el calabacín y el pimiento.
  • Lavar, pelar y picar la cebolla y el ajo.
  • Poner todas las verduras en una sartén con un poco de agua a fuego lento.
  • Salpimentar y dejar hasta que estén hechas. Se tendrá que ir añadiendo agua de vez en cuando para que no se quemen pero teniendo en cuenta que al final no han de quedar aguadas. Aproximadamente unos 15 minutos.
  • Forrar un molde rectangular con papel vegetal.
  • Batir los huevos y las claras con un poco de sal y pimienta.
  • Poner en el molde y hornear a 160º unos 15 minutos (ha de quedar cuajada pero no dura).
  • Extender film sobre una superficie y colocar la tortilla sobre él.
  • Cubrir con las lonchas de jamón y untar éste con el queso (si calentáis 10 segundos el queso en el microondas es más fácil).
  • Poner la verdura ya hecha encima, enrollar con cuidado de que no se quede film por dentro y dejar reposar 10 minutos.
  • Desenrrollar, cortar a rodajas y servir caliente.

5 comentaris :

  1. M'ha encantat la idea, la provaré segur!!

    ResponElimina
  2. Ha de estar molt bo i llueix molt bé a taula.
    Petons.

    ResponElimina
  3. M'agraden aquest enrotllats, serveixen per moltes ocasions!!
    Per que no presents una recepta al concurs que faig de pernil d'ànec? hi ha bons premis.
    Vaig a donar un tomb per la teva cuina, amb el teu permís.

    Petons

    ResponElimina
    Respostes
    1. No havia pensat participar perquè no és un ingredient que fem servir gaire a casa, però veig que encara tinc una mica de temps, potser ho intento.
      Gràcies.
      Muacs

      Elimina
  4. Que ricos estos enrollados!!!!!!! besos.

    ResponElimina