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divendres, 18 de maig de 2012

FISH CAKE DUKAN WHOLE KITCHEN



VER LA RECETA EN CASTELLANO

Whole Kitchen, en la seva Proposta Salada per al mes de Maig, ens convida a preparar un Fish Cake (Pastis de Peix) i serà la primera vegada que participi. Com que no sabia si fer-la de dieta o no, he fet totes dues perquè pogueu escollir o fer-les de les dues formes, ja que estan bones igual.
Com ja heu llegit es tracta d'un pastís de peix semblant a una croqueta molt típica del Regne Unit i que es sol servir als seus famosos Chips and Fish.
La recepta original sempre és amb peix blau o blanc al gust (se sol fer de bacallà), patata i julivert, arrebossat i fregit. Jo he fet servir salmó fresc per totes dues preparacions i he canviat la patata per la pastanaga a la versió de dietètica.
És una recepta fàcil i molt versàtil, ja que admet modificacions tan del peix com dels vegetals, espero que us animeu a fer-la.

VER LA RECETA NO DIETA O "NORMAL"

RACIONS: 4 unitats
FASE: PP - PV - CREUER I CONSOLIDACIÓ
CIVADA: 1/4 CS CIVADA / UNITAT
TOLERATS: 1/4 CS LLI / UNITAT

Ingredients:
3 pastanagues grans (150 gr.)
250 gr. salmó fresc
1 all
julivert
1 clara d'ou
una mica de pebre blanc
1/2 CC ceba en pols
1 CS segó de civada
1 CS llavors de lli moltes

Elaboració:
  • Pelar, tallar a rodanxes les pastanagues, posar en un estoig per cuinar al vapor al microones i cuinar 6 minuts. Posar en un bol i reservar.
  • Col·locar el salmó al mateix estoig que les pastanagues i cuinar 4 minuts.
  • En el bol de la pastanaga afegir el salmó sense pell i esmicolat, l'all a trossets i el julivert. Triturar amb batedora.
  • Afegir la clara d'ou, el pebre, la ceba i el segó, remenar bé.
  • Formar unes boles amb la massa, aixafar i passar pel lli molt.
  • Guardar a la nevera un mínim d'una hora.
  • Pre escalfar forn a 180º i fornejar fins daurar d'un cantó i de l'altre.

RECETA EN CASTELLANO

Whole Kitchen, en su Propuesta Salada para el mes de Mayo, nos invita a preparar un Fish cake (pastel de pescado) y será la primera vez que participe. Como no sabía si hacerla de dieta o no, lo he hecho de las dos formas para que podáis escoger o probar las dos, ya que están buenas igual.
Como ya habéis leido se trata de un pastel de pescado parecido a una croqueta muy típico del Reino Unido y que se suele servir en sus famosos Chips and Fish.
La receta original siempre es con pescado azul o blanco al gusto (se suele hacer de bacalao), patata y perejil, rebozado y frito. Yo he utilizado salmón fresco para las dos preparaciones y he cambiado la patata por zanahoria en la versión dietética.
Es una receta fácil y muy versátil, ya que admite modificaciones tanto del pescado como de los vegetales, espero que os animéis ha hacerla.

RACIONES: 4 unidades
FASE: PP - PV - CRUCERO Y CONSOLIDACIÓN
AVENA: 1/4 AVENA / PERSONA
TOLERADOS: 1/4 LINO / PERSONA

Ingredientes:
3 zanahorias grandes (150 gr.)
250 gr. salmón fresco
1 ajo
perejil
1 clara de huevo
un poco de pimienta blanca
1/2 CC cebolla en polvo
1 CS salvado de avena
1 CS semillas de lino molidas
Elaboración:
  • Pelar, cortar a rodajas las zanahorias, poner en un estuche para cocinar al vapor en microondas y cocinar 6 minutos. Poner en un bol y reservar.
  • Colocar el salmón en el mismo estuche que las zanahorias y cocinar 4 minutos.
  • En el bol de las zanahorias añadir el salmón sin piel y desmenuzado, el ajo a trocitos y el perejil. Triturar con batidora.
  • Añadir la clara de huevo, la pimienta, la cebolla y el salvado, remover bien.
  • Formar unas bolas con la masa, aplastar y pasar por el lino molido.
  • Guardar en la nevera un mínimo de una hora.
  • Precalentar horno a 180º y hornear hasta dorar de un lado y del otro.

FISH CAKE DE SALMÓ (FISH CAKE DE SALMÓN)



VER LA RECETA EN CASTELLANO

Ingredients:
200 gr. de patates
200 gr. salmó fresc
1 ou
julivert
1 CS farina i una mica més per arrebossar
ratlladura d'una llimona
pebre rosa
Elaboració:
  • Rostir les patates al forn o fer al vapor senceres amb la pell.
  • Cuinar el salmó uns 4 minuts al microones en estoig de vapor.
  • Pelar les patates i xafar-les amb una forquilla, afegir el salmó sense pell i esmicolat. Remoure bé amb la forquilla fins integrar.
  • Triturar ou amb les fulles del julivert i afegir a la massa de salmó i patates.
  • Afegir 1 cullerada de farina, la ratlladura de llimona, sal i una mica de pebre rosa. Remoure bé.
  • Formar 4 boles, xafar perquè quedi tipus hamburguesa i passar per farina.
  • Deixar a la nevera un mínim d'una hora.
  • Fregir en abundant oli calent, 3 minuts per cada canto.
  • Servir calent.

RECETA EN CASTELLANO

Ingredientes:
200 gr. de patatas
200 gr. salmón fresco
1 huevo
perejil
1 CS harina y un poco más para rebozar
ralladura de un limón
pimienta rosa
Elaboración:
  • Asar las patatas al horno o hacer al vapor con la piel.
  • Cocinar el salmón unos 4 minutos al microondas en estuche de vapor.
  • Pelar las patatas y aplastarlas con un tenedor, añadir el salmón sin piel y desmenuzado. Remover bien con tenedor hasta integrar.
  • Triturar huevo con hojas de perejil y añadir a la masa de salmón y patatas.
  • Agregar 1 cucharada de harina, la ralladura de limón, sal y un poco de pimienta rosa. Remover bien.
  • Formar 4 bolas, aplastar para que quede tipo hamburguesa y pasar por harina.
  • Dejar en la nevera un mínimo de una hora.
  • Freír en abundante aceite caliente, 3 minutos por cada lado.
  • Servir caliente.

12 comentaris :

  1. Yo también he hecho mi versión Dukan.

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    1. Si, lo vi.
      Te quedó muy bien y así tenemos más opciones.

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  2. ¡Qué bien, la versión Dukan! Tengo a mi hija en la 2ª fase y yo voy a tener que empezar de nuevo (ya sabes las recetas del blog que no perdonan, je, je). Me llevoo tu receta.
    Bss
    elena

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    1. Me alegro que te gustara y estoy contigo... si te gusta cocinar y comer ¡Ufff, que difícil mantenerse!
      Muacs

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  3. Te han quedado geniales y a elegir a la carta, normal o dukan. Un saludo.

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  4. Què bo que ahis fet la versió light, perquè aquesta recepta no té res de lleugera. Sempre va bé tenir més opcions. Salutacions!

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    1. Es cert, quan vaig llegir patata, arrebossat i fregit... Cames ajudeu-me!
      Per això vaig decidir moficar-la una mica.
      Muacs

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  5. Te ha quedado genial!!! en versión light!! una pasada!!!

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  6. ¡Muchas gracias! Hay que intentar meterse en el bikini con dignidad, jajaja.

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  7. Que original esta receta , me gustaaa!!!
    Besos!!

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