Selecciona Idioma:   Cercar en aquest blog

divendres, 18 de maig de 2012

PUMPKIN PIE DUKAN




VER LA RECETA EN CASTELLANO

Avui us porto una recepta típica dels mesos freds als Estats Units, el Pumkpin Pie (Pastis de carabassa). Allà es un menjar que no falta mai per Halloween i en el dia d'Acció de Gràcies.
Des que vaig veure la recepta dukanitzada al blog de Babelia sabia que l'havia de fer. Una cosa bona d'aquesta dieta, al menys per a mi, és que m'ha fet tastar ingredients que mai havia fet servir, com en aquest cas la carabassa. He fet varies coses amb aquest vegetal, com melmelades, galetes, flams... i tot queda molt bo i amb molt poques calories. Pels que encara no l'hagueu tastat... val la pena fer-ho, us sorprendrà.
Aquest pastís, encara que sembli complicat per la quantitat d'ingredients que porta, no ho és pas. Es molt ràpid de fer i està deliciós. He modificat lleugerament la recepta per adaptar-la al meu gust però pràcticament és igual que la que va fer Babelia.
Espero que us agradi!

RACIONS: 6
FASE: CREUER I CONSOLIDACIÓ
CIVADA: 1/2 CS civada y 1/4 CS blat per persona
TOLERATS: 1/2 CS maizena per persona

Ingredients:
Massa:
4 CS de segó de civada
2 CS de segó de blat
1 CS maizena
1 CS gluten de blat
1 ou
1 CS llet desnatada
10 gotes aroma de mantega
1 CC aroma de vainilla
1 CC edulcorant líquid apte per cocció
Farcit:
400 gr carabassa cuita i triturada
400 gr formatge batut 0%
1 ou
2 rovells d'ou
2 CS maizena
1 CC aroma de vainilla
1 CC canyella
1 CC gingebre en pols
1/2 CC nou moscada
2 CS edulcorant líquid apte per cocció
un polsim de sal
10 gotes aroma de mantega
Guarniments:
50 gr de formatge d'untar light
1 CS d'edulcorant en pols

Elaboració:
Massa:
  • Pre escalfar forn a 180º.
  • Barrejar tots els ingredients en un bol i deixar reposar 10 minuts.
  • Engreixar lleugerament (unes gotes d'oli d'oliva extesa amb paper de cuina) un motlle desmuntable d'uns 15 cm.
  • Posar la massa en el motlle i anar estenent-la pel fons amb l'ajut d'una forquilla. Després amb les mans pujar la massa per les parets, uns 3 cm. formant una cassoleta.
  • Tapar la massa amb paper d'alumini i col·locar a sobre un pes per què la massa no llevi.
  • Fornejar 15 - 20 minuts.
  • Treure el pes, l'alumini i reservar.
Farcit:
  • En un bol, afegir el formatge a la carabassa triturada, barrejar bé.
  • Batre lleugerament els ous i afegir a la barreja anterior juntament amb l'edulcorant, especies, aromes i maizena.
  • Batre tot molt bé.
  • Posar sobre la massa i fornejar de 40 a 50 minuts (comprovar si esta fet introduint un ganivet, si surt net, el pastís estarà fet).
  • Deixar refredar completament i desmotllar.
Guarniments:
  • Barrejar el formatge d'untar amb l'edulcorant.
  • Col·locar en una màniga pastissera amb boquilla i fer la decoració al nostre gust quan el pastís estigui ben fred.





Salrito.com


RECETA EN CASTELLANO

Hoy os traigo una receta típica de los meses fríos en Estados Unidos, el Pumkpin Pie (Tarta de Calabaza). Allí es una comida que no puede faltar en Halloween y en el Día de Acción de Gracias.
Desde que vi la receta dukanizada en el blog de Babelia, sabía que la tenía que hacer. Una cosa buena de esta dieta, al menos para mi, es que me ha hecho probar ingredientes que nunca había utilizado, como en este caso la calabaza. He hecho varias cosas con este vegetal, como mermeladas, galletas, flanes... y todo queda muy bueno y con pocas calorias. Para los que todavía no la hayáis probado... vale la pena hacerlo, os sorprenderá.
Esta tarta, aunque parezca complicada por la cantidad de ingredientes que lleva, no lo és. Es muy rápida de hacer y esta deliciosa. He modificado ligeramente la receta para adaptarla a mi gusto pero prácticamante es igual que la que hizo Babelia.
¡Espero que os guste!

RACIONES: 6
FASE: CRUCERO Y CONSOLIDACIÓN
AVENA: 1/2 CS avena y 1/4 CS trigo por persona
TOLERADOS: 1/2 CS maizena por persona

Ingredientes:
Masa:
4 CS de salvado de avena
2 CS de salvado de trigo
1 CS de maizena
1 CS de gluten de trigo
1 huevo
1 CS de leche desnatada
10 gotas de aroma de mantequilla
1 CC de aroma de vainilla
1 CC edulcorante líquido apto para cocción
Relleno:
400 gr de calabaza cocida y triturada
400 gr de queso batido 0%
1 huevo
2 yemas de huevo
2 CS de maizena
1 CC aroma de vainilla
1 CC canela
1 CC jengibre en polvo
1/2 CC nuez moscada
2 CS edulcorante líquido apto para cocción
una pizca de sal
10 gotas de aroma de mantequilla
Adornos:
50 gr de queso de untar light
1 CS de edulcorante en polvo

Elaboración:
Masa:
  • Precalentar horno a 180º.
  • Mezclar todos los ingredientes en un bol y dejar reposar 10 minutos.
  • Engrasar ligeramente (unas gotas de aceite de oliva extendida con papel de cocina) un molde desmontable de unos 15 cm.
  • Poner la masa en el molde y extenderla por el fondo con ayuda de un tenedor. Después con las manos ir subiendo la masa por las paredes, unos 3 cm, formando una cazuelita.
  • Tapar la masa con papel de aluminio y colocar encima un peso para que la masa no leve.
  • Hornear 15 - 20 minutos.
  • Quitar peso y aluminio y reservar.
Relleno:
  • En un bol, agregar el queso a la calabaza triturada, mezclar bien.
  • Batir ligeramente los huevos y agregar a la mezcla anterior junto con el edulcorante, especias, aromas y maizena.
  • Batir todo muy bien.
  • Echar sobre la masa y hornear de 40 a 50 minutos (comprobar si está introduciendo un cuchillo, si sale limpio el pastel estará hecho).
  • Dejar enfriar completamente y desmoldar.
Adornos:
  • Mezclar el queso de untar con el edulcorante.
  • Colocar en una manga pastelera con boquilla y decorar al gusto cuando el pastel esté bien frío.






Salrito.com

1 comentari :

  1. T'ha quedat un pastís molt bufó, segur que també està molt bo.
    Petons.

    ResponElimina