El problema de les galetes Dukan és que no queden cruixents si no més aviat amb una textura de pa de pessic, i clar, no té molta gràcia. Aquesta recepta, aconsegueix que quedin una mica més dures, encara que no arriben a ser cruixents del tot. L'única pega que tenen aquestes galetes és que si les guardeu per un altre dia, encara que sigui en un recipient hermétic, s'estoven. Per això recomano menjar-les el mateix dia. Per fer aquestes galetes em vaig basar en el video blog de Dieta Dukan, contigo paso a paso modificant alguns ingredients per adaptar-les al meu gust. La imatge que faig servir es d'una amiga, Eva, amb la que vaig passar un matí cuinant llaminadures (totes de dieta) i que amablement em va cedir. Us animo a fer-es, si esteu a dieta genial i no us fa falta perdre pes... doncs també us agradaran (a més, van molt bé pel trànsit intestinal). RACIONS: 2 FASE: CREUER I CONSOLIDACIÓ CIVADA: 2 CS de segó de civada i 1 CS de segó de blat per persona TOLERATS: 1/2 CS maizena per persona Ingredients: 1 CS maizena 1 ou 4 CS segó de civada 2 CS segó de blat 1/2 sobre de llevat químic 1 CS edulcorant líquid apte per a cocció 1 CC canyella en pols 1 CC aroma de vainilla una mica de llet descremada Elaboració:
|
Pàgines
dissabte, 1 de desembre del 2012
GALETES DE CANYELLA DUKAN
Etiquetas:
DUKAN - POSTRES
,
DUKAN PP
Subscriure's a:
Comentaris del missatge
(
Atom
)
Hola! Jo no segueixo la dieta Dukan però amb aquestes galetes no m'importaria. Deuen estar delicioses!!!
ResponEliminaHo estan.
EliminaDe fet, tant és si fas la dieta o no, hi han receptes molt bones que val la pena tenir en el receptari.
Muacs
Hasta galletas se puede? Jolin me he dado cuenta cuan ignorante soy! :)
ResponEliminaUnas galletas bien ricas!!
ResponEliminahttp://juegodesabores.blogspot.com.es/