Selecciona Idioma:   Cercar en aquest blog

dijous, 13 de desembre de 2012

MOSSECS D'ESPÀRRECS (APTE PER A DUKAN)




Aquesta és una recepta fàcil producte de l'aprofitament de coses que hi havia per la nevera. Tot i així va quedar molt aparent i bona i pot ser un bon aperitiu per aquests dies festius que venen sense haver de saltar-se la dieta.

Jo ho vaig fer amb cecina, però es pot substituir per pernil salat o dolç o pit brasejat de gall dindi.


RACIONS: 2
FASE: PP, CREUER I CONSOLIDACIÓ
CIVADA: sense segó de civada
TOLERATS: la maizena que porti la beixamel

Ingredients:

6 espàrrecs de llauna
3 talls de cecina
una mica de beixamel dukan
formatge ratllat light

Elaboració:
  • Tallar la cecina per la meitat de forma que tinguem 6 talls.
  • Embolicar cada espàrrec amb un tall de cecina i col·locar en un plat.
  • Cobrir amb beixamel i gratinar fins que es fongui el formatge.
  • Servir calent.

6 comentaris :

  1. Con cecina, que ricos tus esparragos. Menuda pinta que tiene el plato.

    ResponElimina
  2. Qué cena más buena, me la apunto.
    Un besito

    ResponElimina
  3. Pásate por mi blog estoy de sorteo y estoy segura que te va a gustar.

    ResponElimina