Selecciona Idioma:   Cercar en aquest blog

diumenge, 9 de desembre de 2012

DONUTS DUKAN II



Avui és l'últim dia del pont i no hi ha gaires ganes de cuinar així que porto una recepta molt senzilla i que agradarà a tothom, uns donuts light aptes per a Dukan fets amb la màquina de fer donuts, encara que també es poden fer al forn.

Fa temps ja vaig penjar una recepta per donuts, en aquella ocasió la massa portava segó d'avena, la d'avui no porta i també queden molt i molt bons.

A nosaltres ens agraden sense cobertures, però podeu afegir qualsevol xarop o un almívar fet amb aigua, edulcorant i aromes... tot és qüestió de gust.

Amb les quantitats que poso surten uns 18 mini donuts per només una cullerada de maizena. No està malament!

Els he fet aquest matí per esmorcar i han volat en un pis pas!
Què espereu per provar-los? :)


RACIONS: 2
FASE: CREUER I CONSOLIDACIÓ
CIVADA: sense civada
TOLERATS: 1/2 CS maizena per persona

Ingredients:
1 ou
1 clara d'ou
1 CS maizena
3 CS llet en pols desnatada
1 CS edulcorant líquid apte per a cocció
1 CC llevat químic apte per a cocció
1 CC aroma de donut
2 llavors de cardamom

Elaboració:
  • Obrir les llavors de cardamom i treure la part negre de l'interior. Aquestes petites mini-llavors negres son les que em de moldre fins obtenir una pols fina.
  • Barrejar tots els ingredients.
  • Escalfar la màquina i posar una cullerada de sopa rasa a cada forat.
  • Deixar fer uns 4 minuts.
  • Si no teniu maquina per fer donuts ho podeu fer en motllo, lekue té un molt apropiat i deixar-lo al forn fins que augmentin de mida i quedin daurats (uns 10 - 15 minuts).





Salrito.com

6 comentaris :

  1. que buenos! yo tengo la máquina y me quedo la receta para la próxima que la utilice!

    ResponElimina
  2. Va ver donar-se un caprici de tant en tant, un bon esmorzar.
    Petons.

    ResponElimina
  3. Que chollo poder comer estos riquisimos donuts estando a dieta, verdad?, así da gusto!

    ResponElimina
  4. un buen almuerzo sin lugar a dudas
    bona setmana
    peto

    ResponElimina
  5. En enero empiezo con la Dukan, voy a coger tu blog y no voy a parar a hacer recetas, je, je

    Bss

    Elena

    ResponElimina