Selecciona Idioma:   Cercar en aquest blog

dimecres, 12 de desembre de 2012

CARROT PIE (PASTIS DE PASTANAGA) DUKAN




Ja va temps vaig publicar una recepta de pastis de pastanaga, avui porto una altra versió que porta  una cobertura amb gust de xocolata que el fa irresistible.

La pastanaga dona molt joc a la cuina ja que es pot menjar crua, cuita en plats salats, dolços... i camuflada d'aquesta manera fins i tot el nen més rebel amb les verdures se la menjaria.

I que dir de les seves propietats!
És la més mineralitzant i vitaminant de totes les arrels. Serveix per l'anèmia, és antidepressiva, vigoritzant, diürètica, antioxidant, protector de la pell, millora la vista, elimina còlics, dissipa gasos, facilita la menstruació...
Ja vegeu, no hi excuses per no menjar aquest vegetal!

RACIONS: 4
FASE: CREUER I CONSOLIDACIÓ
CIVADA: 1/4 CS segó de civada i 1/4 CS segó de blat per persona
TOLERATS: (cacau si es fa la decoració)

Ingredients:
175 gr. de pastanaga
1 ou
2 clares
1 CS gluten de blat
1 CS segó de civada
1 CS segó de blat
2 CS lli molt
1 sobre de llevat químic
1 CS edulcorant líquid apte per a cocció
1 iogurt natural descremat
1 CC aroma de coco
1 CC aroma de mantega
1 CC aroma de vainilla
1 CC canyella
1/2 CC gingebre
un polsim de nou moscada

Cobertura:
50 gr. llet en pols descremada
3 o 4 CS llet descremada
1 CS edulcorant líquid
1 CC aroma de xocolata

Decoració: Dukancilla:
2 CS cacau desgreixat sense sucre
2 CS formatge batut 0%
1 CS edulcorant líquid
1 o 2 CS llet descremada

Elaboració:
  • Pre escalfar el forn a 180º.
  • Barrejar bé tots els ingredients i posar en un motllo rodó d'uns 22 cm.
  • Fornejar 30 minuts (comprovar que estigui fet punxant-lo amb un ganivet, si surt net ja està sinó deixar-lo una estona més).
  • Desmotllar i deixar refredar sobre una reixeta.
Cobertura:
  • Barrejar bé tots els ingredients.
Decoració: Dukancilla:
  • Barrejar bé tots els ingredients.
Muntatge:
  • Estendre la cobertura per la part de dalt del pastís i decorar amb dukancilla.






Salrito.com

7 comentaris :

  1. nyaaam!! quina pinta, que bo que es el pastis de pastanaga oi? petons

    ResponElimina
  2. Si me gusta el bizcoxo de zanahoria con esa cobertura de chocolate me va a encantar seguro ,me llevo un caxin virtual.
    Te ha quedado divinoooooooo.
    Bicos mil wapa.

    ResponElimina
  3. Una delicia este pastel, me encanta!!!!!!!!! besos.

    ResponElimina
  4. Amb les especies que porta i la pinta que té sembla ben bo. Una bona manera de donar-te un caprici.
    Petons.

    ResponElimina