Selecciona Idioma:   Cercar en aquest blog

dilluns, 10 de desembre del 2012

PLUM CAKE DE PINYA I BAIES GOJI DUKAN





Aquest plum cake a dies que el vaig veure al canal de Maria i tenia moltes ganes de fer-ho perquè tothom diu meravelles.

He de reconèixer que tenien raó, no només és bo, sinó que gairebé no sembla que sigui de dieta i t'has de resistir per menjar només una ració i no acabar amb tot.

Una de les modificacions que vaig fer es substituir el iogurt amb trossos de pinya per un iogurt natural i mig sobre de beguda instantània Bolero amb gust de pinya.

Els sobres Bolero, pels que no els coneixeu, son uns preparats en pols per dissoldre en 1,5 litres d'aigua amb diferents gustos (26 de diferents) i sense sucre.

És una forma de beure aigua més gustosa per aquelles persones a les que els hi costa una mica o simplement beure un refresc sense calories o com en aquest cas, aromatitzar unes postres.
Aquests sobres es poden comprar per internet a la botiga de Farl Shop en Ebay, també (encara que més difícil) hi ha qui els ha trobat a botigues que venen productes de països de l'est.

Les baies goji son unes cireres del Tibet amb propietat antioxidants per tant ajuden a combatre l'envelliment. També son molt bones per protegir el fetge i la visió.
En la dieta Dukan és l'única fruita permesa, es pot pendre:

  • 1 CS en Atac
  • 2 CS en Creuer
  • 3 CS en Consolidació
Podeu saber més coses fent clic aquí.

RACIONS: 4
FASE: PP, CREUER I CONSOLIDACIÓ
CIVADA: 1 CS segó de civada per persona
TOLERATS: 1/4 CS maizena i 1/2 CS baies goji per persona

Ingredients:

3 ous
1 CS maizena
2 CS edulcorant líquid apte per a cocció
1/2 sobre de llevat químic (8 gr)
1/2 sobre bolero de pinya
4 CS segó de civada
4 CS llet descremada en pols
1 iogurt descremat natural
2 CS baies de goji
1 sobre d'infusió maduixa
1 CC aroma de rom

Elaboració:
  • Fer una infusió de maduixa en un got d'aigua (un minut i mig al microones). Tapar i deixar refredar 5 minuts.
  • Retirar el sobre d'infusió e introduir les baies dins l'aigua amb l'aroma de rom i una cullerada d'edulcorant. Deixar uns 10 minuts per tal que s'hidratin i augmentin de mida.
  • Batre una mica els ous.
  • Barrejar en un bol el segó, la llet en pols, maizena, llevat, sal, iogurt, 1/2 sobre bolero, els ous i una cullerada d'edulcorant.
  • Posar en un motllo.
  • Escórrer molt bé les baies i repartir per la massa.
  • Donar uns cops al motllo sobre la taula perquè es reparteixi uniformement.
  • Pre escalfar forn a 180º.
  • Fornejar uns 35 - 40 minuts.
  • Deixar refredar dins el motllo.





Salrito.com

2 comentaris :