Selecciona Idioma:   Cercar en aquest blog

divendres, 21 de desembre del 2012

PASTÍS DE XOCOLATA DUKAN




Avui porto una nou pastís farcit, aquesta vegada de xocolata (aprofitant uns preparats de pudin de xocolata sense sucre que vaig comprar en Andorra).
El més "complicat" és la massa, ja que costa una mica manipular. El procés es molt semblant al que vaig fer servir en el Pastís de Llimona i un cop se li agafa el truc és fàcil.
Queda un pastís molt maco i el que és més important molt bo.
A què espereu per fer-ho?

RACIONS: 4
FASE: CREUER I CONSOLIDACIÓ
CIVADA: 3/4 CS segó de civada per persona
TOLERATS: dividir la quantitat de maizena del preparat de flam per persona (aprox. 1/2 CS)

Ingredients:

Massa:
3 CS segó de civada
2 CS llet descremada en pols
1 CC llevat químic
1 petit suisse 0%
1 clara d'ou
edulcorant al gust
aroma al gust
Cobertura:
1 paquet de flam de xocolata (o qualsevol altre gust)
1 rovell d'ou
1 CC edulcorant en pols
2 gr. agar agar
300 ml llet descremada

Elaboració:

Massa:
  • Pre escalfar forn a 180º.
  • Barrejar llet en pols, segó i llevat.
  • Afegir el petit suisse i barrejar.
  • Afegir la clara d'ou, edulcorant i aroma. 
  • Amassar fins a forma una bola.
  • Estirar la bola de massa entre dos full de paper vegetal.
  • Deixar a la nevera mínim 30 minuts.
  • Col·locar la massa en un motlle rodó de pastís.
  • Fornejar uns 20 minuts.
Cobertura:
  • Escalfar la llet amb l'agar agar i el preparat per a flam i quan comenci a bullir treure del foc.
  • En un bol batre el rovell amb l'edulcorant i afegir la llet calenta, removent bé per tal que els ous no es facin.
  • Posar a foc lent i deixar que espesseixi de 5 a 10 minuts sense deixar de remenar.
  • Deixar refredar una mica.
Muntatge:
  • Col·locar dues tires creuades de paper vegetal al motllo (per desmotllar millor) i posar la massa cuita al fons
  • Abocar la crema tèbia (important) per sobre la massa, deixar refredar i guardar a la nevera fins al dia següent.
 Barrejar els ingredients secs
Incorporar els ingredients humits
Estirar la massa entre dos full de 
paper vegetal
Col·locar la massa en un motlle rodó
Ja fornejat abans de farcir
Folrar motllo amb paper vegetal 
abans de farcir







Salrito.com

5 comentaris :

  1. que rico! no dejaría pasar un bocado si lo tuviera delante, jeejejje

    ResponElimina
  2. uauu sembla impossible però es cert!! m'encantaa!!!

    ResponElimina
  3. Qué rico!!
    Te deseo unas felices fiestas, que disfrutes estos días en compañia de tus seres queridos.
    Un beso
    Carmen

    ResponElimina
    Respostes
    1. Muchas gracias hermosa, te deseo lo mejor. Unos días de grata compañia y una muy buena entrada de año.
      Muacs

      Elimina