Selecciona Idioma:   Cercar en aquest blog

dijous, 20 de desembre del 2012

BUNYOLS PICANTS DUKAN



Per la nevera o al congelador sempre queden restes de coses que han sobrat d'altres receptes i que no sempre sabem que fer amb elles.
Aquests bunyols són el resultat de trobar un filet de peix abandonat pel calaix del congelador, era massa petit per fer-ho a la planxa. Un cop fet es quedaria en no res! així que pensant una mica vaig decidir fer aquest bunyolets.

El toc picant... una debilitat meva però en general la combinació d'espècies va ser bona i és la demostració què amb quatre coses es pot fer un entrant la mar de bo.


RACIONS: 2
FASE: PP, CREUER I CONSOLIDACIÓ
CIVADA: SENSE CIVADA
TOLERATS: SENSE

Ingredients:

200 gr de peix blanc (fresc o congelat)
1/2 bitxo
1 CC gingebre en pols
1/2 CC cúrcuma en pols
1 ceba mitjana
julivert
1 CC llevat químic
sal
pebre
1 clara d'ou


Elaboració:


  • Triturar la ceba amb el bitxo a la batedora.
  • Afegir la resta d'ingredients i triturar fins que quedi tot ben barrejat.
  • Pre escalfar forn a 200º i folrar una plata de forn a paper vegetal.
  • Fer piles amb una cullera sobre la plata i fornejar a 200º uns 10 minuts.
  • Donar la volta i fornejar 10 minuts més.
  • Servir calent.

7 comentaris :

  1. Una pinta riquísima, lo probaré.
    Besos.

    ResponElimina
  2. Maryar estos buñuelos me gustan mucho como te han quedado, me llevo tu receta jeej...besitossss guapa

    ResponElimina
  3. Que pintaaaa mas ricaaaa tienen y seguro estan de vicio.
    Te deseo unas felices fiestas y un prospero 2013.
    Bicos mil wapa.

    ResponElimina
  4. Ricos Ricos...........y de dieta............Felices Fiestas, Bon Nadal..............un bico

    ResponElimina