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divendres, 30 de març de 2012

POLLASTRE AL CURRY (POLLO AL CURRY)



VER LA RECETA EN CASTELLANO

Aquesta recepta es una adaptació d'una que vaig llegir al llibre Las receptes Dukan. És molt fàcil de fer i en poc menys de 15 minuts tens un plat bo i força consistent.

RACIONS: 1
FASE: PP - PV - CREUER I CONSOLIDACIÓ
AVENA: SENSE AVENA
TOLERATS: SENSE TOLERATS

Ingredients:
2 pits de pollastre
1 ceba
3 CS formatge fresc batut 0%
1 CS curry
sal
pebre
julivert
Elaboració:
  • Tallar el pollastre a daus i salpimentar al gust.
  • Pelar i ratllar la ceba.
  • Daurar el pollastre en una paella lleugerament engreixada. Retirar i reservar.
  • A la mateixa paella sofregir la ceba amb una mica d'aigua i sal.
  • Quan la ceba estigui feta afegir el pollastre i el curry. Barrejar bé.
  • Afegir el formatge i remenar fins que quedi integrat.
  • Deixar a foc lent uns 5 minuts (fins que el pollastre estigui fet).
  • Si la salsa redueix molt, afegir una mica d'aigua perquè no es cremi.
  • Espolvorejar amb julivert picat.

RECETA EN CASTELLANO

Esta receta es una adaptación de una que leí en el libro Las recetas Dukan. Es muy fácil de hacer y en unos 15 minutos tienes un plato bueno y bastante consistente.

RACIONES: 1
FASE: PP - PV - CRUCERO Y CONSOLIDACIÓN
AVENA: SENSE AVENA
TOLERADOS: SIN TOLERADOS

Ingredientes:
2 pechugas de pollo
1 cebolla
3 CS queso fresco batido 0%
1 CS curry
sal
pimienta
perejil
Elaboración:
  • Cortar el pollo en dados y salpimentar al gusto.
  • Pelar y rallar la cebolla.
  • Dorar el pollo en una sartén ligeramente engrasada. Retirar y reservar.
  • En la misma sartén, sofreir la cebolla con un poco de agua y sal.
  • Cuando la cebolla esté hecha añadir el pollo y el curry. Mezclar bien.
  • Añadir el queso y remover hasta que quede integrado.
  • Dejar a fuego lento unos 5 minutos (hasta que el pollo esté hecho).
  • Si la salsa se reduce mucho, añadir un poco de agua para que no se queme.
  • Espolvorear con perejil picado.

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