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divendres, 16 de març del 2012

TRIO DE CIRERA (TRIO DE CEREZA)


VER LA RECETA EN CASTELLANO

Aquest postre es un experiment que vaig fer amb diferents textures: gelatina, puré i mousse. Tot i que estava bo, no em va acabar de convèncer. No tenia gaire gust de cirera més aviat semblava un Chupa Chups Kojac. Recordeu?
Potser era problema de la marca de l'aroma, en aquest cas de Patiwizz, i només amb un canvi de marca es solucionaria, es qüestió d'experimentar.
De totes formes, es un postre molt refrescant i adaptable a diferents gustos.

RACIONS: 2 generoses o 4 normals
FASE: CREUER I CONSOLIDACIÓ
AVENA: SENSE AVENA
TOLERATS: 2 CS baies Goji per persona

Ingredients:
2 gots d'aigua
aroma de cirera
aroma de ron
3 CS edulcorant
colorant alimentari vermell o rosa
3 fulls de gelatina
200 gr. formatge batut 0%
1 clara d'ou liofilitzada
4 CS baies Goji
Elaboració:
  • En un got d'aigua amb 1 CS edulcorant i 5 gotes d'aroma de ron, posar en remull les baies Goji unes dues hores.
  • Mentrestant, hidratar la gelatina 5 minuts en aigua freda.
  • Escalfar 1 got d'aigua 50 segons al microones (no ha de bullir) i afegir-hi 30 gotes d'aroma de cirera, 2 CS d'edulcorant i gotes de colorant fins a obtenir el color desitjat.
  • Afegir la gelatina i dissoldre bé.
  • Deixar refredar, barrejar amb el formatge batut.
  • Muntar la clara a punt de neu forta. Reservar.
  • Comencem a preparar les copes (gots de sidra en el meu cas) posant la meitat de la barreta amb gelatina al fons i l' altra meitat la barregem amb la clara d'ou amb moviments suaus perquè no baixi gaire.
  • Deixar a la nevera les copes i el bol amb les clares dues hores perquè gelifiqui una mica.
  • Passat aquest temps, escórrer i triturar les baies de Goji, reservar.
  • Treure de la nevera les copes i el bol.
  • Posar una capa de baies triturades a cada copa i per sobre la barreja de clara d'ou.
  • Deixar a la nevera d'un dia per altre.






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RECETA EN CASTELLANO

Este postre es un experimento que hice con diferentes texturas: gelatina, puré y mousse. Aunque estaba bueno, no me acabo de convencer. No tenía mucho gusto a cereza, más bien parecia un Chupa Chups de Kojac ¿Recordais?
Quizás era problema de la marca del aroma, en este caso de Patiwizz, y sólo con un cambio de marca se solucionaria, es cuestión de experimentar.
De todas formas, es un postre muy refrescante y adaptable a diferentes gustos.

RACIONES: 2 generosas o 4 normales
FASE: CRUCERO Y CONSOLIDACIÓN
AVENA: SENSE AVENA
TOLERADOS: 2 CS bayas Goji por persona

Ingredientes:
2 vasos de agua
aroma de cereza
aroma de ron
2 CS edulcorante
colorante alimentario rojo o rosa
3 hojas de gelatina
200 gr. queso batido 0%
1 clara de huevo liofilizado
4 CS bayas Goji
Elaboración:
  • En un vaso de agua con 1 CS edulcorante y 5 gotas de aroma de ron, poner en remojo las bayas Goji unas dos horas.
  • Mientras tanto, hidratar la gelatina 5 minutos en agua fría.
  • Calentar 1 vaso de agua 50 segundos al microondas (no ha de hervir) y añadirle 30 gotas de aroma de cereza, 2 CS de edulcorante y gotas de colorante hasta obtener el color deseado.
  • Añadir la gelatina y disolver bien.
  • Dejar enfriar y mezclar con el queso batido.
  • Montar la clara a punto de nieve fuerte. Reservar.
  • Comenzamos a preparar las copas (vasos de sidra en mi caso) poniendo la mitad de la mezcla con gelatina al fondo i la otra mitad la mezclamos con la clara de huevo con movimientos suaves para que no baje mucho.
  • Dejar en la nevera las copas y el bol con las claras dos horas para que gelifique un poco.
  • Pasado este tiempo, escurrir y triturar las bayas Goji, reservar.
  • Sacar de la nevera las copas y el bol.
  • Poner una capa de bayas trituradas en cada copa y por encima la mezcla de clara de huevo.
  • Dejar en la nevera de un día para otro





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