Selecciona Idioma:   Cercar en aquest blog

divendres, 16 de març de 2012

CREMA DE CARBASSÓ (CREMA DE CALABACÍN)


VER LA RECETA EN CASTELLANO

Un puré de verdures de tota la vida, que pot portar més o menys ingredients segons els gustos o el costum. Aquesta es la meva forma de fer-ho, espero que us agradi.

RACIONS: 4
FASE: PV - CREUER I CONSOLIDACIÓ
AVENA: SENSE AVENA
TOLERATS: 1 tall de pernil salat per persona

Ingredients:
3 carabassons
3 pastanagues
2 porros
4 formatgets light
1 1/2 l. d'aigua
sal
pebre
4 talls de pernil salat sense greix
Elaboració:

  • Pelar, netejar i tallar les verdures a trossos (no cal que siguin molt petits).
  • Posar a bullir l'aigua amb les verdures a foc lent fins que estiguin toves.
  • Afegir els formatgets i triturar fins que quedi un puré.
  • Salpimentar al gust
  • Posar el pernil sobre una fulla de paper vegetal i cuinar al microones 1 1/2 minuts, treure i deixar refredar (quedarà cruixent).
  • Servir en bols amb el pernil a trossets per sobre.


RECETA EN CASTELLANO

Un puré de verduras de toda la vida, que puede llevar más o menos ingredientes segun los gustos o la costumbre. Esta es mi forma de hacerlo, espero que os guste.

RACIONES: 4
FASE: PV - CRUCERO Y CONSOLIDACIÓN
AVENA: SENSE AVENA
TOLERADOS: 1 loncha de jamón salado por persona

Ingredientes:
3 calabacines
3 zanahorias
2 puerros
4 quesitos light
1 1/2 l. de agua
sal
pimienta
4 lonchas de jamón salado sin grasa
Elaboración:

  • Pelar, limpiar y cortar las verduras a trozos ( no hace falta que sean muy pequeños).
  • Poner a cocer el agua con las verduras a fuego lento hasta que estén blandas.
  • Añadir los quesitos y triturar hasta que quede un puré.
  • Salpimentar al gusto.
  • Poner el jamón sobre una hoja de papel vegetal y cocinar al microondas 1 1/2 minutos, sacar y dejar enfriar (quedará crujiente).
  • Servir en bols con el jamón a trocitos por encima.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada