Selecciona Idioma:   Cercar en aquest blog

divendres, 30 de març de 2012

CUPCAKE OREO



VER LA RECETA EN CASTELLANO

Avui us porto uns cupcake d'Oreo copiat amb més o menys gràcia del blog Objetivo: Cupcake perfecto. La veritat és que van quedar molt bons i no varen durar ni dos minuts. Així que no dubto que us agradaran.

CUPCAKE OREO
Ingredients:
2 ous
140 gr. sucre
115 gr. farina
120 gr. mantega sense sal
2 1/2 CS cacau
1 CC llevat químic
1 CC aroma vainilla
60 ml. llet
6 CS galetes Oreo ratllades
Elaboració:

  • Pre-escalfar el forn a 160º.
  • Preparar els motlles de cupcakes amb les càpsules de paper.
  • Barrejar la llet amb l'aroma de vainilla.
  • Tamisar en un bol la farina amb el cacau, galetes rallades i el llevat.
  • Amb ajut d'una batedora de varetes rígides, batre la mantega amb el sucre fins que quedi cremós (es pot fer manualment però costa bastant).
  • Afegir els ous d'un en un sense deixar de batre.
  • Afegir la meitat de la mescla de farina, cacau i llevat.
  • Barrejar bé i afegir la llet. Sense deixar de batre, afegir la resta de mescla de farina.
  • Un cop tot mesclat, farcir les càpsules de paper fins a 3/4 de la seva capacitat.
  • Fornejar de 22 a 24 minuts.
  • Treure del forn i deixar 5 minuts al motlle.
  • Desmotllar i deixar refredar sobre una reixeta.


BUTTERCREAM OREO
Ingredients:

220 gr. mantega sense sal
400 gr. sucre glas
1 CC aroma vainilla
6 CC llet
4 CS galetes Oreo rallades i tamisades

Elaboració:

  • Batre la mantega amb el sucre, llet, aroma i galetes fins que quedi una pomada espesa. 


MUNTATGE
Ingredients:
galeta mini Oreo
Elaboració:

  • Aplicar la buttercream sobre el cupcake amb l'ajut d'una màniga pastissera i decorar amb una galeta mini Oreo. 


RECETA EN CASTELLANO

Hoy os traigo uns cupcake de Oreo copiados con más o menos gracia del blog Objetivo: Cupcake perfecto. La verdad es que quedaron muy buenos y no duraron ni dos minutos. Así que dudo que os gustarán.

CUPCAKE OREO
Ingredientes:
2 huevos
140 gr. azúcar
115 gr. harina
120 gr. mantequilla sin sal
2 1/2 CS cacao
1 CC levadura química
1 CC aroma vainilla
60 ml. leche
6 CS gal Galletas Oreo ralladas
Elaboración:

  • Precalentar el horno a 160º. 
  • Preparar los moldes de cupcakes con las cápsulas de papel. 
  • Mezclar la leche con el aroma de vainilla. 
  • Tamizar en un bol la harina con el cacao, galletas y levadura. 
  • Con ayuda de una batidora de varillas rígidas, batir la mantequilla con el azúcar hasta que quede cremoso (se puede hacer manualmente pero cuesta bastante). 
  • Añadir los huevos de uno en uno sin dejar de batir. 
  • Añadir la mitad de la mezcla de harina, cacao y levadura. 
  • Mezclar bien y añadir la leche. Sin dejar de batir, añadir el resto de la mezcla de harina. 
  • Una vez todo mezclado, rellenar las cápsulas de papel hasta 3/4 de su capacidad. 
  • Hornear de 22 a 24 minutos. 
  • Sacar del horno y dejarlos 5 minutos en el molde.
  • Desmoldar y dejar enfriar sobre una rejilla. 


BUTTERCREAM OREO
Ingredientes:
222 gr. mantequilla sin sal
400 gr. azúcar glas
1 CC aroma vainilla
6 CC leche
4 CS galletas Oreo ralladas y tamizadas
Elaboración:

  • Batir la mantequilla con el azúcar, leche, aroma y galletas hasta que quede una pomada espesa. 


MONTAJE
Ingredientes:
galletas mini Oreo
Elaboración:

  • Aplicar la buttercream sobre el cupcake con ayuda de una manga pastelera y decorar con una galleta mini Oreo.

2 comentaris :

  1. mmm.. que rico!tiene muy buena pinta!!Felicidades por el Blog :)

    ResponElimina
  2. Gracias, a ver si te animas y haces alguna recetilla.

    ResponElimina