Selecciona Idioma:   Cercar en aquest blog

diumenge, 10 de març del 2019

CUPCAKE REDVELVET






Ingredients:
Cupcake:
1/2 CC colorant alimentari red extra sugarflair
60 ml oli d'oliva
160 gr. sucre
1 ou
1 CS rasa cacau en pols
1 1/2 extracte vainilla
125 ml llet
1 CC suc de llimona
150 gr farina
1/2 CC bicarbonat
1 CC vinagre blanc

Crema:
75 gr. mantega
450 gr. sucre llustre
200 gr. formatge d'untar
5 CS llet

Elaboració:

Cupcake:

  • Pre escalfar el forn a 170º.
  • Preparar les càpsules dins els motllos.
  • Tamissar la farina amb el cacau.
  • Barrejar la llet amb el suc de llimona i deixar reposar 5 minuts.
  • Batre el sucre amb l'oli.
  • Afegir l'ou i la vainilla i seguir batent.
  • Afegir la meitat de la farina i la llet. Batre bé.
  • Afegir la farina restant.
  • Barrejar el bicarbonat amb el vinagre i quan comencin a sortir bombolles afegir a la massa.
  • Afegir el colorant y barrejar bé (ha de quedar ben vermell).
  • Repartir la massa pels motllos y fornejar uns 20 minuts.
  • Deixar reposar 5 minuts fora del forn i desmotllar.
  • Deixar refredar sobre reixeta.


Crema:

  • Barrejar tots els ingredients amb batedora fins arribar al punt de pomada.


Muntatge:

  • Decorar cupcakes freds amb la crema.





Salrito.com

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada