Selecciona Idioma:   Cercar en aquest blog

divendres, 8 de març del 2013

PUDDING DE CARABASSA DUKAN





Ahir va ser el dia de la carabassa!
De plat principal, pastís de carn amb carabassa (el publicaré molt aviat) i per postres aquest deliciós pudding.

Encara no em crec la de coses que es poden fer amb aquest vegetal que jo, fins fa quatre dies, mai havia tastat. Lleugera, gustosa i apte per receptes dolces i salades i a més, sencera, es guarda mesos sense fer-se malbé. ¡No li podem demanar res més!

Aquesta recepta és molt fàcil de fer i estic segura que agradarà tant als que ens em de cuidar una mica com als que no.

Espero que us agradi!


RACIONS: 4
FASE: CREUER I CONSOLIDACIÓ
CIVADA: SENSE CIVADA
TOLERATS: sense

Ingredients:

200 gr. carbassa
100 ml. llet desnatada
1 iogurt natural desnatat
3 ous
ratlladura d'1 llimona
1 CS edulcorant líquid apte per a cocció
canyella en pols al gust (jo li vaig posar 1/2 CC)

Elaboració:
  • Batre els ous.
  • Afegir la resta d'Ingredients i batre bé fins que quedi tot integrat.
  • Abocar en un motllo de silicona i cuinar al microones 12 minuts (a màxima temperatura).
  • Deixar dins el microones 10 minuts sense obrir-lo.
  • Deixar refredar dins el motllo i guardar a la nevera un mínim de 4 hores (millor d'un dia per  altre).
  • Treure del motllo i decorar al gust (En el meu cas amb xarop de xocolata sense sucre de Walden Farms






Salrito.com

6 comentaris :

  1. Caram, quin pastís! Ningú ho diria, que és de règim... sembla boníssim.

    ResponElimina
  2. I si no fas la Dukan, també el pots fer?, perquè fa una cara.....

    ResponElimina
  3. Además de resultar rico, no lo dudo, se ve tan bonito...

    ResponElimina
  4. Pues tiene que estar bien rico, a mi la calabaza me gusta cada vez más.
    Un besito

    ResponElimina
  5. M'encanta la carabassa, de totes les maneres i en un púding no l'hi he menjat mai. Em fa molt bona pinta. Besades!

    ResponElimina