Selecciona Idioma:   Cercar en aquest blog

dijous, 21 de març de 2013

MOSSETS DE FORMATGE



Ja anem acavant Amb la sèrie "Cap d'any" :)

Avui, uns riquíssims Mossets de Formatge que no van durar ni dos segons a la taula.
L'únic secret, servir acabat de fer.

La meva font "Mi blog de Pintxos"

Què aprofiti!


Ingredients:

4 llesques de pa de motlle
4 o 5 talls de formatge Havarti
2 ous grans
sèsam negre i torrat (opcional)
mantega
pebre negre

Elaboració:
  • Treure les vores al pa de motlle i untar les llesques amb mantega.
  • Col·locar a sobre de cada llesca un tall de formatge Havarti.
  • Preescalfeu el forn (gratinador) i folrar una safata de forn amb paper vegetal.
  • Tallar les llesques de pa de motlle en quatre.
  • Batre dos ous i afegir una mica de pebre mòlt.
  • Introduir cada quadrat de pa amb el formatge en l'ou, deixar uns segons perquè s'amari i anar col·locant sobre la safata de forn.
  • Empolvorejar una mica de sèsam a la superfície i gratinar (5 minuts).
  • Servir calent.

4 comentaris :

  1. Llàstima que no s'acabi de veure ben de prop a la foto, que la preparació d'aquests formatgets sembla genial!! Boníssims, i acabats de fer deuen passar sense gana!

    ResponElimina
  2. a la meva cuina tampoc durarien res, però perquè me'ls hauria cruspit tots jo! quina pinta...petons

    ResponElimina
  3. m'encanten aquestes receptes tan pràctiques i sobre tot tan bones

    ResponElimina