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dijous, 14 de març de 2013

PIQUILLOS AMB BACALLÀ



Seguim amb els aperitius de cap d'any (amb retard) i amb una recepta tradicional que a casa agrada molt, uns pebrots del piquillo farcits de bacallà.

Simplement deliciosos!

Ingredients:

2 llaunes planes de pebrots del piquillo
bacallà dessalat
llet
farina
sofregit de ceba
julivert fresc picat
sal
oli d'oliva
4 o 5 CS de tomàquet fregit
nata líquida

Elaboració:
  • Posar els pebrots i el suc d'aquests en un plat fondo i cuinar al microones 4 minuts al màxim.
  • Posar la ceba sofregida en un cassó amb el bacallà picat. Deixar que es faci uns minuts.
  • Afegir 1 cullerada plena de farina, remenar bé perquè es barregi tot i començar a posar la llet a poc a poc (com si féssim una beixamel).
  • Quan la consistència és més aviat espesseta rectifiquem de sal i afegim una mica de julivert fresc picat. Retirar i reservar.
  • Preparar una salsa triturant el tomàquet, un bon raig llarg de nata líquida i 5 o 6 pebrots oberts i sense llavors.
  • Omplir els pebrots i servir amb la salsa calenta.

12 comentaris :

  1. De lujo te quedaron estupendos..........un bico

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  2. que ricos!! y como bien tienes en la etiqueta creo que es uno de los mejores aperitivos que podemos poner en cualquier ocasión! un besico

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  3. Me encanta este plato y nunca lo he preparado, siempre lo como fuera de casa, asi que tomo nota.
    Un saludo

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  4. Maryar, uns piquillos de quaresma ideals!

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  5. Que buenos están estos pimientos rellenos.
    Sabes que estoy de sorteo??? Te dejo el enlace por si no te has apuntado y te apetece participar.
    http://cocina-trini.blogspot.com.es/2013/03/sorteo-la-cocina-de-trini-altea-en.html

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  6. Muy ricos estos piquillos, un aperitivo o acompañamiento genial.
    Petons.

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  7. Hace mucho que no los como y al ver tu receta se me han antojado.
    Un beso grande.

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  8. Esto si que es una delicia de plato!, me encanta el bacalao y combina de maravilla con los piquillos.

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  9. Aques farciment es un del clàssics del piquillos i a quasi tothom agrada.
    Petons.

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  10. Hola Maryar, que hambre te da viendo semejantes sugerencias...si señorita como tiene que ser, ahora solamente falta que me salgan la mitad de bien que a ti.
    Muchas gracias por compartir algunos secretos de los fogones, lo creas o no, hay personas que nos cuesta un poco mas manejarnos en la cocina.

    Saludos desde felicidadenlavida;
    Abrazos,
    Francisco M.

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  11. Aquests aperitius vénen bé tot l'any

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