Selecciona Idioma:   Cercar en aquest blog

divendres, 22 de març del 2013

BOLETES DE FORMATGE VARIADES




Per fi l'últim aperitiu del sopar de cap d'any 2012, unes Boletes de Formatge Variades, una vegada més de "Mi Blog de Pintxos".

És un plat vistós, no massa complicat de fer i que els amants del formatge no es podran resistir.

No quedarà ni un a la safata!

Ingredients:

1 rulo de formatge de cabra petit
3 CS de formatge untar
pols de festucs
pols d'ametlla
sèsam blanc
broquetes

Elaboració:
  • Treure el formatge de cabra dues hores abans perquè s'estovi i quedi a temperatura ambient.
  • Treure l'escorça amb un ganivet, tallar en trossos, posar en un bol i barrejar amb el formatge d'untar.
  • Preparar els tres productes per arrebossar en tres bols.
  • Untar-se les mans amb una mica d'oli i anar agafant munts de formatge i donar-los forma de boles.
  • Passar pels diferents arrebossats i clavar l'escuradents o forquilla.

5 comentaris :

  1. Els qui som formatgers ja ens tens ben convençuts! he he he. Petons i bon cap de setmana, Maryar

    ResponElimina
  2. Muy ricas esas bolas de queso ..............un bico

    ResponElimina
  3. per favor, que bones, a casa ens encanta el formatge, altres que cauran, segur

    ResponElimina
  4. Que te voy a decir, si soy adicta al queso, un aperitivo perfecto. Beso.

    ResponElimina
  5. Muy ricos y muy presentables para cualquier ocasion.
    Acabo de cambiar la URL del blog, ahora es http://anyolenfemenino.blogspot.com.es
    He puesto el gadget en el lateral derecho, arriba.
    Si recibes mis entradas por email, vuelve a hacerlo porque ya no te llegarán. Si tienes mi blog en tu blogroll, cambia la URL tambien. Gracias y perdona por las molestias.

    ResponElimina