Es temps de carabasses!
Us porto una recepta fàcil que queda molt bona i és molt saludable apte per qui fa dieta i pels que no. És molt digestiva i gustosa i no podeu deixar de fer-la.
RACIONS: 4
FASE: PV - CREUER I CONSOLIDACIÓ
CIVADA: SENSE CIVADA
TOLERATS: SENSE TOLERATS
Ingredients:
Capa de iogurt:
3 iogurts naturals desnatats
3 clares d'ou
2 CS edulcorant líquid
6 fulles de gelatina (1 sobre gelatina en pols)
Capa de carabassa:
4 CS puré de carabassa especiat
3 clares d'ou
3 fulles de gelatina (1/2 sobre gelatina en pols)
Elaboració:
Capa de iogurt:
- Hidratar les fulles de gelatina 5 minuts en aigua freda.
- Muntar les clares a punt de neu fort.
- En un bol, barrejar els iogurts amb l'edulcorant.
- Passat els 5 minuts, escalfar la gelatina al microones 20 segons perquè es desfaci.
- Barrejar gelatina amb el iogurt.
- Incorporar les clares a poc a poc amb moviments envolvents perquè no baixi.
- Folrar un motllo de silicona rodó i una mica profund (jo vaig fer servir un de 22 cm. de diàmetre per 6 cm. d'alçada) amb dues tires creuades de paper vegetal que ens ajudaran que no s'enganxi al motllo i poder desmotllar-lo després més fàcilment.
- Omplir el motllo amb la barreja de iogurt i deixar a la nevera dos hores.
- Hidratar les fulles de gelatina 5 minuts en aigua freda.
- Muntar les clares a punt de neu fort.
- Passat els 5 minuts, escalfar la gelatina al microones 20 segons perquè es desfaci.
- En un bol barrejar gelatina i puré de carabassa.
- Incorporar les clares a poc a poc amb moviments envolvents perquè no baixi.
- Un cop passades les dues hores posar la barrejar de carabassa per sobre de la de iogurt.
- Deixar a la nevera d'un dia per altre.
- Desmotllar amb compte posant un plat sobre el motllo i donant-li la volta com si fos una truita.
- Treure el paper vegetal i decorar amb cacau o canyella en pols.
Vente a vivir a casa!!!!!!
ResponEliminaJajaja, no me lo digas dos veces! Muacs
Elimina¡me encanta! petonets
ResponEliminaL'autor ha eliminat aquest comentari.
EliminaGracias guapa, muacs
Elimina