Selecciona Idioma:   Cercar en aquest blog

dijous, 22 de novembre de 2012

BESCUIT DE VAINILLA DUKAN




Aquesta recepta la vaig llegir per internet però ara no recordo de qui era, ho sento. Si algú sap qui és el creador que es posi en contacte amb mi per poder fer la referència aquí.
Bé, es tracta d'un bescuit que queda una mica humit però amb un gust delicat que el fa molt apropiat per acompanyar un cafetonet a mig matí o mitja tarda.
No és gens complicat de fer, així que espero que us animeu.


RACIONS: 3
FASE: CREUER I CONSOLIDACIÓ
CIVADA: SENSE CIVADA
TOLERATS: menys de 1/2 CS maizena per persona

Ingredients:
3 ous
3 CS formatge batut 0%
1 CS edulcorant líquid apte per cocció
1 CS gluten de blat
1 CS maizena
6 CS llet en pols desnatada
2 CC llevat químic
1 CC aroma de vainilla
unes gotes aroma de mantega

Elaboració:
  • Pre escalfar forn a 180º.
  • Separar clares dels rovells i muntar-les a punt de neu fort. Reservar.
  • Barrejar tots els ingredients secs: gluten, maizena, llet en pols i llevat.
  • Batre els rovells amb el formatge, l'edulcorant i les aromes.
  • Afegir als rovells la mescla seca i barrejar bé.
  • Incorporar les clares a poc a poc perquè no baixi gaire.
  • Posar en un motllo i fornejar uns 20 minuts a 180º.






Salrito.com

7 comentaris :

  1. Estos trocitos son para servirse, verdad?pues me llevo el mío.

    ResponElimina
  2. Que rico y que ganas de darle un buen bocado.
    Besos.

    ResponElimina
  3. sem fa la boca aigua, només mirant les fotos.

    ResponElimina
  4. Con estas cosas ricas no da pereza ponerse a dieta.
    Un besito

    ResponElimina
  5. Asi con ese doradito queda muy bien.
    Un saludito

    ResponElimina